Odpoveď na príspevok od tomaskovacovic:
Dobrý deň idem robiť rekonstrukciu kupelne a prid… @tomaskovacovic Veď prerež kde Ti to vyhovuje, vsaď a aj ďalej pokračuj osvedčenými samosvornými fitinkami.Odpoveď na príspevok od petersd:
@tomaskovacovic Veď prerež kde Ti to vyhovuje, vs… @petersd Nepochopil si to. - Aký to je systém, výrobca, aby vedel zohnať tvarovky? To sa pýta. Ja tiež neviem...Odpoveď na príspevok od tomaskovacovic:
Dobrý deň idem robiť rekonstrukciu kupelne a prid… @tomaskovacovic toto vyzera ako hepworth systemOdpoveď na príspevok od dedo758:
@petersd Nepochopil si to. - Aký to je systém, vý… @dedo758 No, neviem, kto viac nepochopil, či ja, alebo Ty (?) Podľa mňa zakladateľ témy, sa chce pripojiť ku pôvodnému "neznamému" rozvodu a pokračovať ďalej. Je v podstate aj jedno, aká technológia bola na ňom použitá, takmer určite ju on nepoužije, chce iba pokračovať s niečim, čo pozná a je bežne dostupné u nás. Len aby to bolo kompaktibilné k pôvodnému rozvodu. Zbytočne sa budeme my tu dohadovať, najlepšie svoj zámer môže vysvetliť @tomaskovacovicOdpoveď na príspevok od petersd:
@dedo758 No, neviem, kto viac nepochopil, či ja, … @petersd áno, presne takto to myslím.Odpoveď na príspevok od minoo:
Podla mna to budu nejake ldpe rurky tie cierne...… @minoo ano je to na SlovenskuOdpoveď na príspevok od mibrez:
To je uponor. Je to na tych červených kruzkoch na… @mibrez aha tak je to pexa, tam sa da pouzit aj zverne srobenie s eurokonusom bez potreby toho naradia... A pripojit dalej kam treba, napr. na prechodku s ek a na to uz napojit hocico...Odpoveď na príspevok od minoo:
@mibrez aha tak je to pexa, tam sa da pouzit aj z… @minoo hej viete to aj tak vyriešiť