Lis na nerezovy vlnovec

Ahojte vodari, nemate niekto nahodou odskusane, ci tento klepaci lis: https://a.aliexpress.com/_EHNa2EW Funguje aj na rurkach eurotis co ma empiria alebo na flexire? Lebo eurotis neuvadza priemer rurky (nenasiel som), len ze 3/4", tak ci tento 3/4 (20mm) bude pasovat... Diky.
Odpovedať
Je to síce za smiešnu cenu, ale aj tak by som to neriskoval. Naklepávame len Eurotis, s Flexirou nemám skúsenosti. Ručne len výnimočne, už pár rokov používame nástavec do lisovačiek...
Odpovedať
Používal som "honibrko"( manuálny naklepavac) a nebol problem pri eurotise ani pri flexire.
Odpovedať
Dakujem vam @dedo758 @fugas20 skusim to... Islo mi viacmenej o to, ci do toho 3/4 zmestim eurotis 3/4 ruru, lebo sa obavam, ze tie rozmery rurok nebudu totozne... A nechcem kupovat nejake noname rury a matice... A tie drahe lisy nemozem kupovat, ked to pouzijem tak 5x....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Dakujem vam @dedo758 @fugas20 skusim to... Islo m…
@minoo v obchode ti urobia aj presné rozmery na počkanie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fugas20:

@minoo v obchode ti urobia aj presné rozmery na p…
@fugas20 ked existuje dostupne naradie, radsej ho mam doma, aj ked ho pouzijem len raz... Ak mi to na rurku nepasne, tak potom ina moznost nebude... Ja som len skusil, ci nahodou niekto nema odskusane tieto cajny, lebo na ali je viac rozmerov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?