Je počuť podlahové kúrenie?

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň, prosím Vás, chcela by som sa spýtať či je podlahové kúrenie počuť. My máme teplovodné v novom dome, na okolí je úplne ticho a doma počujem niečo ako nízkofrekvenčný zvuk, meniaci intenzitu ale prakticky ide stále. Dom mame vykúrený na 24 st. deň aj noc. Elektrinu som vypla celú takže žiaden spotrebič to nie je. Prosím Vás počuje to aj niekto z Vás? Ja mam totiž velmi citlivé uši a počujem všetko a neviem to odfiltrovať. Vopred ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@diana121 Keď vypnete kúrenie, tak ten zvuk prest…
@dedo758 neskúšala som. Bolo to v noci. Nechcela som budiť deti otváraním ističovej skrine... ale ak sa vrátime z cesty určite to skúsim.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Aplikáciu do mobilu, napríklad ja používam Spectr…
@starysomar ďakujem pekne. Nahrá to "niečo" aj keď manžel to nepočuje a ja áno?
Odpovedať
Mame "ustredne", pocut cosi no skor sum, testnem nahravku, upravim, dam vediet.
Odpovedať
Zosilnené bez inej úpravy - jedno defaultným nahrávaním mobilu, druhé inou aplikáciou - moje uši to počujú len ak priložím ucho k radiátoru (aj mobil bol na ňom) https://www.mediafire.com/file/g4blra... https://www.mediafire.com/file/bs5r5h...
Odpovedať
Disclaimer: Verím len racionálne vysvetliteľným veciam. End-of-disclaimer. Schopnosti vnímania u ľudí su neuveriteľne rozdielne. Potešia a naserú zároveň. Koncom deväťdesiatych rokov sa na Slovensku už hralo techno svetovej úrovne (týmto pozdravujem preživších z akcii v metroklube Šaľa, kam som s radosťou chodil na Tokyho cez pol Slovenska). Skrátene: Som hluchý tak, že pani na pošte mi už rovno píše sumu na papierik, než by ju mala 4x opakovať. Napriek tomu to neľutujem, najkrajšie roky života, stálo to za to. 1, Po nasťahovaní do nášho domu (na konci obce, v okolí pár domov dôchodci, žiadna výroba alebo priemysel, dookola kopce a za nimi malé dedinky) som si uvedomil, že keď je vonku kľud, počujem stále nejaké hučanie. Nepravidelné, akoby nejaké elektromotory. No, lenže som ich počul aj keď nebola elektrina v celej obci. Tak som šiel ku kamarátke na ORL. Spravila mi komplet testy s výsledkom, že na svoj vek som priemerne hluchý a nevidí závažný problém. Tak som od kamaráta z Muzikeru požičal na pár nocí (vy s mikrofónmi v mobiloch, nedajte sa vysmiať) akýsi hustý merací mikrofón za 500€. Nič. Tak som skončil u kamarátky kamaráta (seizmologičky), ktorá mi povedala, že kľudne môžem počuť prúdenie podzemnej vody (dom na skalnatom podloží), že sa s tým už stretla a nie som prvý. Je fakt, že v období totálneho sucha ten hluk vnímam menej... 2, Sused má cca 70 metrov od nás vrt 25m a v ňom malé 500W čerpadlo. Zhruba v rovnakej vzdialenosti má aj ČOV. Neveril mi, keď som mu medzi rečou spomenul, že to v noci počujem. Tak sme spravili pokus. Náhodne ich rôzne zapínal a vypínal a ja som značil časy, kedy som ktoré počul. Výsledok viete.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Disclaimer: Verím len racionálne vysvetliteľným v…
@kejsix Potrebujem na pozemku zistiť vodu na studňu. Stan, občerstvenie zabezpečené 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@kejsix Potrebujem na pozemku zistiť vodu na stu…
@frantisekca Jo, je to na pobavenie. Ale zároveň je to neskutočne otravné. Počujem to roky a síce som si na to zvykol, ale stále to vnímam.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?