Fotovoltalika - 1plus1/SSE

Mate niekto skusenosti so sprostredkovatelom SSE - 1plus1? Ako dost sa citim donutena do niecoho, o co sme nemali zaujem, teraz tahaju od nas platbu samozrejme, za obhliadku, pritom vsetko malo byt podla telefonickeho dohovoru zadarmo. Ale to je dlhý príbeh... :D Celkovo aj ked som uvazovala o fotovoltalike, momentalne som dost znechutena... Oplatí sa s nimi vobec spolupracovat? navrh mi pride amatersky, 400EUR za dron a smiesny nakres mi prilis vela, bez toho aby mi vobec vedeli VOPRED povedat kolko EE vieme vyprodukovat, kolko usetrit, ani len ake panely = proste nic.... nevyznam sa do tychto veci, ale ked viem, kolko ma spotrebu a kolko cca viem vyrobit ee, kolko odo mna vezme sse = vedela by som sa rozhodnut. Ziadne z tychto udajov mi ale nedaju :D pripadne ak som spravila zle,, ze som si ich zavesila na krk, ako vycuvat z takejto "spoluprace"?
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkabb ak mas zly pocit odzaciatku, nepokracuj ani dalej. Ak mala byt obhliadka zadarmo, tak nech je zadarmo. Ak chceli platbu co sa necudujem, mali to povedat hned. Serioznych firiem je kopec.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@mishkabb ak mas zly pocit odzaciatku, nepokracuj…
@mgx problem je, ze od nas vymamili zalohu :D proste v tom soku som nechcela platit, ale nejak sme sa dohodli, ze si to rozmyslime a ked dostaneme informacie, ktore potrebujeme, uhradime a vypracuju nam "projekt". Vyslovene pod tym tlakom, mi vobec nedoslo, ze uhradou aj casti ako keby som suhlasila + to co sme sa dohodli, bolo vlastne iba v "ustnej" forme a teda nezavazne. A teraz nas nahanaju za zvysnu platbu :D Ale presnorila som cely web, nemaju ani recenzie, nemaju nikde nic... tazko sa mi veri, ze len ja som naletela :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkabb kolko bola zaloha? Niekedy je lepsie okaslat zalohu a povedat prepacte dalej nepokracujem nemam peniaze. Kym nemaju pisomy suhlas tak nemaju nic presne ako ty. To ze si poslala zalohu neznamena nic.
Odpovedať

@mishkabb kolko bola zaloha? Niekedy je lepsie o…
@mgx iba 100EUR, celkovo chcu 400. Podpisane nemaju nic, ale maju uz dom pofoteny a vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
Okasli 100e. Povedz ze si si to rozmyslela.
Odpovedať

Okasli 100e. Povedz ze si si to rozmyslela.
@mgx skusim :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od mishkabb:

@mgx skusim :D
@mishkabb ako ste dopadli? My tiež chceme, no oco len aby sme od sse, lebo nebudú potom problémi s tým celým an cáblom. Prípadne poradiť vie niekto firmu čo to spraví zodpovedne na kľúč (bez problémov).? Ďakujem Lukáš
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od liho:

@mishkabb ako ste dopadli? My tiež chceme, no oco…
@liho ja som odstupila od zmluvy a nejdeme to zatial riesit, mne sa to kvoli navratnosti neoplati riesit, vykon to taky mat nebude ako pani na stretnuti slubovali a aj pochybujem v odbornost danych ludi,aj co sa tyka spravneho umiestnneia panelov. Popravde nepokazim si vyzor celej stavby panelmi, aby som minula 10t a viac eur a este aj tak platila dost za EE. Asi keby sme to hladali a riesili, oslovila by som viac firiem a nech mi spravia ponuky a aj o tom, co mi chcu instalovat by som sa bavila. Mne to prislo take zvlastne, aj na obliadke, ako keby to bolo len tak, zapojit kable zo strechy ku skrinke vnutri, rozbit interier kvoli tomu a este s komentarom, ze ved to sa uvidi, co sa bude musiet.
Odpovedať

@liho ja som odstupila od zmluvy a nejdeme to zat…
@mishkabb Strašné - takéto jednanie, ďakujem dovidenia. Ja to idem riešiť, som z Liptova, našiel som firmu tuto kúsok z Trstenej. Dobré recenzie a počkám ako to dopadne na obhliadke. Podľa mňa to, keď v dnešnej dobe máš na výber, to musí byť individuálny prístup a ochota. Mám túto tortú za sebou - riešili sme t.č. tento rok a mám dobrù skúsenosť ( ak niekto- poradím).
Odpovedať
Ja mam taku vseobecnu radu. Ak slovo fotovoltika neviete vyslovit/napisat tak do toho nechodte. Ak to nevie vyslovit/napisat dodavatel tak do toho s nim nechodte.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od igor256:

Ja mam taku vseobecnu radu. Ak slovo fotovoltika …
@igor256 ja len upresnim obidva vyrazy fotovolitka aj fotovoltaika su spravne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@igor256 ja len upresnim obidva vyrazy fotovolitk…
@rapidek no neviem, tvoj názor sa nezhoduje s jazykovedcami - Z dvojice prídavných mien fotovoltický a fotovoltaický zásadám tvorenia slov v slovenčine zodpovedá iba podoba fotovoltický a to isté platí aj pre súvisiace podstatné mená fotovoltika a fotovoltaika, z ktorých je náležité používať podobu fotovoltika. 😂 Ich názor ma ale nezaujíma, všetci vieme o čo ide.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foox:

@rapidek no neviem, tvoj názor sa nezhoduje s jaz…
@foox vôdzku používaš? Za hmoždinky máš adekvátnu náhradu? 😁
Odpovedať

@foox vôdzku používaš? Za hmoždinky máš adekvátnu…
@rapidek nie ale chodím po priechode do posilňovne a dávam pozor na nákladniaky 🤣
Odpovedať

@igor256 ja len upresnim obidva vyrazy fotovolitk…
@rapidek správne je iba fotovoltika. Fotovoltaika je nesprávne preložené z anglického photovoltaik (najbližšie k správnemu). Každopádne skôr som mal na mysli také skomoleniny ako názov tejto témy.
Odpovedať

Mate niekto skusenosti so sprostredkovatelom SSE …
@mishkabb dnes je nič nie zadarmo i obhliadka je už v cene, na stránke saa dozvieš kedy s tým vôbec ušetríš a po akej dobe,podľa používania spotrebičov, musíš mať k tomu vhodné podmienky správne orientovaná strecha aby si mala čo najviac slnečných hodín v roku, problém je záloha tá sa dáva len vtedy ak sa stotožníš so zmluvou
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@mishkabb Aj u mňa boli páni z firmy 1plus1. Na konci rozhovoru ma strašne začali tlačiť do zaplatenia 299 EUR za projekt od ich firmy. Keď som nechcel zaplatiť 299 EUR, tak im stačilo 100 EUR, že potom doplatím. Ani to som nezaplatil. Odchádzali smutní, že nemali kšeft. Celý čas sa skrývali za firmu SSE, aj na autách mali SSE. Ale na konci rozhovoru z nich vyšlo, že im je jedno, od koho si dám vo finále namontovať fotovoltiku, hlavne, že zaplatím za projekt od ich firmy 1plus1. Už nikdy viac. Fotovoltiku od (akože) SSE určite nechcem.
Odpovedať

Mate niekto skusenosti so sprostredkovatelom SSE …
@mishkabb prosím ťa, vyser sa na to ☝️ Ak chceš viac info, tak len správa.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusanmt:

@mishkabb Aj u mňa boli páni z firmy 1plus1. Na k…
@dusanmt 🙏🙏🙏 konečne jeden, čo použil mozog, lebo mnoho ľudí dostanú. Keby len ľudia vedeli......
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od angel1:

@mishkabb prosím ťa, vyser sa na to ☝️ Ak chceš v…
@angel1 ja som ich vtedy dala na SOI... ale inak peniaze mi vrátili za zálohu a teda mam to uzavrete 😂 nikdy viac taketo "telefonické stretnutia", ked budem nieco potrebovať sama si to nájdem 😂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?