Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Ja som si dal spravit v ramci dotacii cez firmu a… @wolodymyr ahoj. a na koho chces zmenit? lebo rozmyslam aj ja, a ci sa to tak oplati?Odpoveď na príspevok od ascedant:
Dobrý večer, uvažujem , že poriešim na dom fotov… @ascedant SSE si najima "particky" aby im instalovali zakazky. Su tam lepsi aj horsi, zavisi na koho natrafis. Papierovacky za teba vybavi skoro kazda instalacna firma, ale ani po vlastnej osi to neni uplne otrava (riesil som sam u ZSDIS cca 2r dozadu). Moja najdolezitejsia rada pri instalacii FVE je ze najprv treba mat schvalenu kapacitu u SSD az potom zacat riesit instalaciu/podpisovat zmluvy/davat zalohy. @bromid zavisi co ocakavas od virtualnej baterie, momentalne ma dobru ponuku SPP (3E mesacne do vysky rocnej spotreby, vyroba vs. spotreba je 1:1). Greenlogy je TOP, ale momentalne neberu novych zakaznikov.Odpoveď na príspevok od bromid:
@wolodymyr ahoj. a na koho chces zmenit? lebo roz… @bromid na magnu kvoli pozicovni ale este vymena neprebehla som vo vypovediOdpoveď na príspevok od bromid:
@wolodymyr ahoj. a na koho chces zmenit? lebo roz… @bromid na magnu kvoli pozicovni ale este vymena neprebehla som vo vypovedi