Dom Snov - elektrika: Doplatky, ističe a skúsenosti s firmou

Dobrý deň , chcel by som sa informovať u ľudí čo už majú skúsenosť s touto firmou. Ide o to že veľa ľudí písalo to že ak im začali robiť elektriku doplácali aj 3tisic čo v cene nieje ani jeden istič? Ďakujem kto od nich staval a má skúsenosť
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lkeram:

Dobrý deň , chcel by som sa informovať u ľudí čo …
@lkeram Neviem ako teraz, ale cca pred piatimi rokmi to bolo tak, že mali v cene určitý počet vypínačov a zásuviek. Zdá sa mi že 20. Ak som chcel niečo inak alebo naviac dohodol som sa s elektrikár i a zaplatil som im do ruky. Nie je napríklad zlé vyviesť k plotu kábel pre vrátnika/ zvonček, myslieť na vonkajšie osvetlenie a pod.
Odpovedať

@lkeram ak nieje v cene ani 1 istic, zaco je ta cena ? :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@lkeram ak nieje v cene ani 1 istic, zaco je ta c…
@shadowmilan veď to sa chcem informovať prečo niektorí píšu že toľko doplacali nechápem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chapar:

@lkeram Neviem ako teraz, ale cca pred piatimi ro…
@chapar máte od nich dom ? Pýtam sa lebo niečo naviac na elektriku chceme ale zase žiadne zázraky
Odpovedať

@lkeram pri elektrike musite mat detailnu ponuku. Ci uz bude podla projektu alebo podla kch obhliadky. Ponuka na elektriku keby nebola dostatocne rozpisana tak je neakcetovatelna. Musite presne vediet za co platite. Elektrika ma brutalnu legislativu. Ked vam do ponuky nedaju presny pocet isticov a konkretne typy materialu tak nemate sajn kolko budete vo finale platit a ani neviete po com vam ten material poskytnu. Je obrovsky rozdiel material Noark reap. XBS a EATON resp. SCHRACK. Takisto rozne druhy a typy prudovych chranicov, prepatoviek atd. atd.... Inymi slovami chcem povedat... Takejto firme sa podakovat a poslat kade lahsie :D. Najdite si firmu ktora vam da poctivy navrh a najlepsie navrh jednej posunte inej a takto krizom krazom :D.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od neutrino:

@lkeram pri elektrike musite mat detailnu ponuku.…
@neutrino Postavili už stovky domov. Majú svoju politiku predaja. Jejich cenniky sú dostupné a aj špecifikácie. Ceny zodpovedajú tomu, čo ponúkajú. Že sa niekomu nepáči ten (nízky) "štandard" a chce viac a teda si musí priplatiť je problém?
Odpovedať

@lkeram Prečo sa nepýtaš priamo tých "veľa ľudí písalo to že ak im začali robiť elektriku doplácali aj 3tisic" ? Kde máš tých "veľa ľudí" ? V zmluve máš presne uvedené, čo je predmetom dodávky. Je to podľa odsúhlasenej ponuky. Že si potom niekto vymyslí ďalšie veci, zmeny, tak to má byť grátis?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@neutrino Postavili už stovky domov. Majú svoju …
@frantisekca politika predaja odrbavat zakaznikov je tiez politika. Ja som odpovedal na to co sa pytal. Ponuka musi byt jasna inak sa neda osuhlasit. Co date do zmluvy? Vysledna cena za dodavku el. instalacie bude medzi 2000 - 20000€? :D Ked nieco kupujem chcem vopred vediet co a za akych podmienok. Ked je ponuka nejasna tak v podstate absolutne rusia priestor na mozne reklamcie. Mozete reklamovat iba to ze to nefunguje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@lkeram Prečo sa nepýtaš priamo tých "veľa ľudí …
@frantisekca písal som viacerým len zatiaľ mi nikto neodpísal a chcel som sa informovať je mi jasné že keď človek pridáva veci tak sa dopláca
Odpovedať
Ked robili nam dom tak nam dali v cene 48 polovu skrinu a 13 isticov a k tomu 1 trojfazovy, prudove chranice tusim 3 a prapatovu ochranu, zvodic prepatia, ekvipotencionalnu svorku a 20 zasuviek v cene, svietidlo v kazdej izbe a rovnako aj vypinac v kazdej izbe. Rozvod na TV v obyvacke.. Zopar veci sme sa dohodli s elektrikarom (Janko Kovac odporucam vsetkymi 10timi super clovek) a urobili sme si pripravu na fotovoltiku, ftpo kable po celom dome, alarmy a kamery vyvody, nejaku zasuvku na terasu a vonkajsie osbvetlenie a poradil nam aj kable na posuvnu branu, buducu studnu, zahradnu chatku... a vsetko aj s kablami, pracou, isticmi bolo okolo 5-6stoviek naviac.. Nic prehnane ale hlavne super ludsky pristup a tolko nam poradil.. Cize ono je to naozaj asi o tom, ze co si clovek vsetko navymysla a ako je narocny a ci ma doma server a vsetko inteligentne ovladane a co vsetko este vonku v exterieri, ci nerobia vonkajsie skrinky na zahradne domceky a podobne, tak treba potom pocitat s tym, ze to bude aj nieco stat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?