Odpoveď na príspevok od rastislav_porac:
Ahojte, v mojej vode sa nachádzajú koliformne bak… @rastislav_porac na jednorazovú, náhodnú kontamináciu je dobré Savo, alebo ešte lepší Sagen. Pri trvalej kontaminácii je len rada - nepi to!Odpoveď na príspevok od foox:
@rastislav_porac na jednorazovú, náhodnú kontamin… @foox máš skúsenosti s UV lampou? nepijem to, len chcem to odstrániť. nechcem mať takú vodu, tak preto sa pýtam na skúsenostiOdpoveď na príspevok od rastislav_porac:
@foox máš skúsenosti s UV lampou? nepijem to, len… @rastislav_porac ÚV som mal iba v akvárku, bolo to naničOdpoveď na príspevok od foox:
@rastislav_porac ÚV som mal iba v akvárku, bolo t… @foox chcem názor ľudí, čo ju majú na prívode vody do rodinného domu, to že mi napíšeš že nepij ju, pre mňa nie je riešenieOdpoveď na príspevok od rastislav_porac:
Ahojte, v mojej vode sa nachádzajú koliformne bak… @rastislav_porac mne sa podarilo kúpiť za 8000kč cez bazos, je robená na zákazku, ináč cena je cca 2tis. euro. český výrobca, treba hľadať.... hlavný prívod 5/4"Odpoveď na príspevok od standa1981:
@rastislav_porac mne sa podarilo kúpiť za 8000kč … @standa1981 ale pomohlo to ? odstránilo tie baktérie ?Odpoveď na príspevok od rastislav_porac:
@standa1981 ale pomohlo to ? odstránilo tie bakté… @rastislav_porac kúpil mi ju brat, tak ju ešte nemám. Ale prečo by nemala fungovať? Treba dodržať prietok aby stíhala. Ako zistíš prietok? Stopky + väčší kýbel, zapneš vodu a stopuješ.Odpoveď na príspevok od rastislav_porac:
vidím že tu mi nikto nepomôže, čo som chcel vedieť @rastislav_porac aj ja som pomáhal a potom ma to omrzelo(nechcem písať prečo). a treba ísť za niekým fundovaným plus samouk, na nete je to veľa, treba hľadať.Odpoveď na príspevok od standa1981:
@rastislav_porac aj ja som pomáhal a potom ma to … @standa1981 ja sa pýtam kto má reálne skúsenosti, ty mi povieš, že si zohnal na Bazoši, oki ale chcem niekoho kto má podobný problém, kúpil uv lampu , dal vodu na rozbor a zbavil sa tých baktérií, a keď sa pýtam či funguje ta povieš že nemáš ešte spustenú tak o čom sa tu bavíme ?