Výpoveď podnájomníkom v byte, ktorý kupujeme

Ahojte idem kupovat byt, mame podpisanu rezervacnu zmluvu ale zistili sme ye tam maju este podnajmnici zmluvu s majitelom do aprila. Ta zmluva sa rusi automaticky predajom bytu alebo musime dat tym podnajomnikom vypoved a vypovednu lehotu? dakujem za skoru odpoved. este sa tomu moc nerozumiem
Odpovedať
Profilova fotka
Vidim to celkom ako problem, ak to vylozene nema sucasny majitel osetrene v najomnej zmluve, ze sa to predajom rusi tak bohuzial najomnici maju podla mna narok tu byvat. Myslim ze takyto byt nema ist vobec do predaju, resp. s dodatkom ze sa uvolni po skonceni najmu predchadzajucich najomnikov. Ale ako vsetko aj toto je o ludoch, mozte sa s nimi dohodnut, ale rovnako sa mozu ohanat najomnou zmluvou az do aprila. Treba len komunikovat a vysvetlit si to so vsetkymi stranami, ako sa k vzniknutej situacii postavia.
Odpovedať
@kuxo moj nazor je, ze by si to mal dat vyriesit predjcovi bytu. on nech sa s najomnikmi dohodne na predcasnom ukonceni zmluvy a tebe nech to nasledne vydokladuje a ukaze ti prazdny byt. dovtedy hlavne nic neplatit.
Odpovedať
Profilova fotka
Este samozrejme sa da byt kupit ako je, najomnikom dat cas na vypratanie nehnutelnosti, nakolko si novy vlastnik. AVSAK, avsak sa mozu ohradzat najomnou zmluvou, kde sa samozrejme zase mozes branit ty kupnou zmluvou, tahanice cca pol roka tipujem a mame april ako vysity a vobec nikam si sa nedostal. Osobne by som ziadal ako jednu podmienku od predavajuceho prazdny byt, nech si to zariadi ako chce. Budes mat len zbytocne problemy.
Odpovedať
Dobrý den. Já osobně bych žádného zajíce ( podnájemníka ) v pytli ( v bytě ) nekupoval. Prachy na stůl za úplně prázdný byt a bez závazků. Jinak je to zadarmo drahé. :-D :-D :-D Mě vrátili v restituci barák po dědovi i s nájemníkem. Stálo mě to půl mega ( 20.000 éček ) abych ho dostal pryč. S pozdravem Laďa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?