Som tu nová - pemina

Profilova fotka
Ahojte,prihlásime som sa sem,na modru strechu,lebo by sme si chceli postavit domček(konk. TREND 270).Ak by ste mal niekto skúsenosti s týmto domov,môžete mi poslať nejaké info resp. nemá alebo nestavia niekto tento dom na východe? :-)
Odpovedať
@pemina Domček vyberajte podľa pozemku a rešpektujte orientácie na svetové strany a okolitú zástavbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr Dakujem za radu,ale toto uz mame zistene a tento dom by nam vyhovoval a s okolitou zastavbou nebude vobec problem,lebo my budeme stavat ako prvy na novej ulici ;-)
Odpovedať
Hmm...tak to sme si mysleli aj my. Ved v okoli nieje ziadny dom, hura, mozme stavat. Ale nie nie, stavebny urad nam to pekne osladil, ked nam oznamil ze nedodrziavame hranicu na osadovacke a ze musime to vyriesit nejako inak. Vies, prave tie 3 spodne obyvackove okna, co su v projekte (tiez ideme stavat Trend 270, ale na zapade) su problem. Jedno-to blizko velkych presklennych dveri sme uplne zrusili a to stredne-to sa snazime nejako presadit. Nam velmi zalezalo na tom, aby nám krasne svietilo od rano do vecera s brali sme ohlad na prostredie a rozmyslali trocha ekologickejsie. Ale vidis, planujes si a zrazu je tu zakon, ó nase super zakony. Takze sa to nejako pokusame riesit... ale tomu, kto sa bude chcet k nam postavit blizsie, to veru neumoznime. Este nam povedali, ze ved musime rozmyslat aj nad tym, ze raz tam vedla u suseda dom stat bude...neberu ohlad ani na to, ze sused ma 80 mestrov siroky pozemok a moze stavat kde len sa mu bude pacit. Tolko-k odstupu od susedov... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@alusica Ahoj,je mi luto vasej situacie,ale kezde sme na Slovensku,tak sa ani necudujem,ze vam to tak komplikuju :-( A aky siroky mate pozemok,ze nesplnate tie hranice?My mame pozemok siroky 25m a dlhy takisto 25,myslis,ze to je malo na Trend 270?
Odpovedať
@pemina http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Ahoj, ten link od abbyelee je super, mas tam aj fotky, co je velmi prinosne :-) No-pravda, mame uzucky pozemok-13 m (taký slíž) a z toho pramenia vsetky tie nezhody Ale vy sa nemate coho obavat, vas pozemok je krasne velky, myslim, ze na Trend 270 skvely ;-) neviem, uz mate aj povolenie? Inak-asi by sme sa s touto temou mali posunut na vyššieuvedený link. :-) mozu ti poradit aj ostatní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?