Znalecký posudok na pozemok umiestneny mimo zastavaneho uzemia obce

Ludkovia mam takuto dilemu..... potrebujem urobit znalecky posudok na pozemok kvoli tomu ze chcem podat zalobu na sud o vysporiadanie spoluvlastnickych podielov.... a tak som oslovil jedneho znalca a ten mi povedal ze pokial je pozemok umiestneny mimo zastavaneho uzemia obce tak nemoze spravit znalecky posudok. a teraz otazka na Vas mily moji STRECHACI :) DA SA UROBIT TEN ZNALECKY POSUDOK ALEBO NEDA?
Odpovedať
Príslušný znalec ho vyhotoví bez problémov.
Odpovedať
@draik ako to myslis prislusny? myslis ze ten co som ho oslovil asi na to nemal licenciu ?
Odpovedať
To, ze ci je pozemok v zastavanom uzemi obce alebo mimo, nema vplyv na to ci je mozne spravit znalecky posudok. My mame cast pozemku v extravilane a znalecky nebol problem. Oslov ineho znalca, tento je evidentne nejaky pochybny....
Odpovedať
@adius ok dakujem
Odpovedať
@lubo310 To je hlúposť. Asi sa mu nechcelo robiť posudok. Ja mám tiež pozemok v extraviláne a mám vypracovaný zalecký posudok. V tom čase to dokonca bola orná pôda. Dával som to robiť v apríli tohto roku.
Odpovedať
@chrobak7 a ake ppiere si k tomu potreboval?
Odpovedať
@lubo310 List vlastníctva, kópiu z katastrálnej mapy a kúpnu zmluvu. Znalkyňa si to pofotila na mieste, okolie. Stálo ma to nejakých 140 EUR.
Odpovedať
a stacil ti ten LV taky z katasterportalu alebo okolkovany z katastra? naco kupnu zmluvu? a kolko ti ohodnotila za m2 tak ako idu ceny realit alebo nizsiu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?