Odpoveď na príspevok od michalsomi:
Dobrý deň prajem chcel by som sa poradit vlastním… @michalsomi Jednoducho z verejnej komunikácie nemáš prístup na svoj pozemok, preto ti stav. úrad nepovolí tam stavať. Msuíš buď vysporiadať vlastníctvo toho pozemku, cez ktorý by si chodil na svoj pozemok, t.j. odkúpiť ho od tých vlastníkov, alebo mať od nich súhlas na právo prechodu a prejazdu na tvoj pozemok. Skú nájsť čo najviac ľudí z listu vlastníctva a odkúpiť ich podiel.Odpoveď na príspevok od michalsomi:
Dobrý deň prajem chcel by som sa poradit vlastním… @michalsomi Tak, ako Ti radí aj @chrobak7 . Odkúp si aspoň jeden podiel, lepšie však je, ak ich máš viac (ideálne, väčšinu), avšák stačí aj jeden,... a parcela nech zostane naďalej v E-čku, toto teraz nerieš.Odpoveď na príspevok od michalsomi:
Dobrý deň prajem chcel by som sa poradit vlastním… @michalsomi u nas v obciach je to bezne, ze vlastne parcelu, kde su akoze ,,rigoly" vedla cesty takto vlastni aj 50 vlastnikov Je to na dlhe lakte toto, prero stavebny urad u nas, proste vydava povolenie na stavbu, lebo to by nepostavil nikto nikdy, chodte sa opytat na obec, pripadne stavebny urad