Tipy na dobrý stavebný pozemok - 15 km od Košíc

Profilova fotka
Začíname s manželom uvažovať nad kúpou stav. pozemku v okolí Košíc, radšej smer Prešov- teraz v PO v dome žijeme, mažel pracuje v KE, ja v PO. Po čom idú teraz pozemky? Chceme max 7 árov, so sieťami, najviac si zakladám na plyne. Isto sú tu aj východniari- máte dobrý tip na peknú obec, lokalitu..
Odpovedať
zabudni na plyn, stačí elektrina, voda kanal, ale hlavne GSM signál.
Odpovedať
@slavkapo Budimír: drahé pozemky, vajkovce: tiež, chrastné: cca 25,-€/m2, janovik: žiadne poriadne pozemky, Drienov: farské pozemky po 14,-€/m2 (nevýhoda, blízko rómska osada)
Odpovedať
Profilova fotka
@martin85 ked su drahe, su aspon normalne, myslim tym ziadne extra kopce a tak? najdem inzeraty na webe ci sa o nich da dozvediet len od ludi v obci? Lemesany nevies?
Odpovedať
Ahoj, tento pozemok je rovinaty, vsetky siete a je v blízkosti existujucej vystavby. http://www.zoznamrealit.sk/pozemky/pr... po kliknuti na uvodnu foto sa ti objavia dalsie foto... Ak hladas cez web, urcite kontaktuj maklerov (radsej telefonicky) a vypytuj sa vsetko, co ta zaujima :-) Niekedy sa oplati povozit sa po dedinach, lebo mozes narazit na tabulku "na predaj". Nie kazdy chce mat inzerat aj na internete... Oplati sa sledovat aj inzertne noviny. Vela stastia v hladani!
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkapo kupili sme pozemok v Bretejovciach, planuje sa tu vystavba, resp. predaj pozemkov na novu ulicu. Pozri sa na uzemne plany obci, to Ti takisto pomoze pri dalsom hladani :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka.m siete si budete robit samy ? mozes pls do ip sumu za m2?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?