Stavia niekto v novej lokalite Na Hore 2 v Krásnej?

Caute chysta sa ti niekto stavat v novej lokalite Na Hore 2 v Krásnej?
Odpovedať
1
2
11
my staviame Na Hore I www.elen.bloguje.sk
Odpovedať
Ahoj,inak super stranka.... My prezivame nieco podobne a cakame na odovzdanie Hory 2. Inak co to bude bungalov?
Odpovedať
bude to bungalov s pultovou strechou :-) , zajtra nám zalievajú veniec a bud. t. sa ide robiť techa, konečne to bude vyzerať ako dom. Vy ste si už vybrali projekt??
Odpovedať
Ahojte. Aj my, aj my... kupujeme pozemok na Hore 2. A chystame sa co najskor aj stavat. Tiez bungalov. Dufam, ze nas bude vela. Aby sme tam neboli dlho len samucki.
Odpovedať
Ahojte, Náhodou som sa dostala na túto stránku a ako vidím, tak si tu spoznám susedov. Staviame na tej istej ulici ako ty elenalen. Konečne sme vyšli z pivnice a v sobotu sme začali ťahať múry.
Odpovedať
hmm dufam,ze sa tu bude stretavat coraz viac susedov z Hory :-) Caute tommy
Odpovedať
tommy77, vy sa chystate stavat? ak mozes, prezradis, ktore mate cislo parcely? ci budeme blizko seba? hm? my sa obavame, ze ak postavime do 2-3 rokov, takze to tam bude este dost puste a prazdne. este mam kamosku, co tam kupuje pozemok, ale oni skoro stavat neplanuju, ale tiez su mladi.
Odpovedať
Caute ludkovia, pozerala som na web, ale nemozem tam najst cenu volnych pozemkov. Nemate nejaky tip? Alebo orientacnu cenu za m2
Odpovedať
Krásna je mestská časť takže je to drahšie ako v okrese Košice - okolie. Najlepšie je zavolať tej spoločnosti ktorá to predáva a tam ti to už povedia presne. Skús pozrieť aj na www.krasnaprijazere.sk te to síce iná štvrť, ale tiež je to v Krásnej.
Odpovedať
Ludia podla mna su to aj tak prehnane ceny. Len pre porovnanie: Praha5-Zbraslav: m2 2400,- Kc podla inzeratu: http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=... Jak je mozne, ze pri KE stoji pozemok TAKE love??? Alebo ja som z lacneho kraja... :-|
Odpovedať
Hmm celkom zaujimave len ako to je daleko napr od Vaclavaku? :-)
Odpovedať
tommy snad nechces byvat pobliz Vaclavaku :-N :-D to nema vyznam, ak Ti ide nahodou o dostupnost lekarov a obchodov, tak to mas takmer vsade a metrom si rychlo tiez takmer vsade, takze o tom ani rec To nie je ako u nas Hlavna :-D ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jeeej, čafte, čafte budúci susedia :-) , erci - druhý pozemok???, boli sme včera pozrieť, pekne ste sa tiež rozbehli
Odpovedať
Cau elenalen hmm to sa tu rozbehlo co? Ani som netusil ze sa tu zacne zbierat tolko susedkov. TAKZE PRE VSETKYCH VIVAT HORA :-) ;-)
Odpovedať
elenalen máš pravdu je to druhý pozemok. Rozbehnúť sme sa rozbehli tak uvidím čo toho roku stihneme.
Odpovedať
ahojte.......tak my mame na HOre 1, ale stavat zacneme na dalsiu jesen................tento rok a ani jar nestihame :-p
Odpovedať
Caute Horaci ;-) Len taka uvaha...kedy sa spusti verejne osvetlenie na Hore 1 ?
Odpovedať
ahojte no ja si myslim, ze po skolaudovani prveho domu sa bude svietit. vtedy sa maju vlastne dokoncit aj cesty, aj chodniky.
Odpovedať
Cau ilucia,chcel som sa ta este opytat,ci aj na vasej ulici uz valcovali prvu vrstvu spevneneho strkoveho nasypu....cav Tommy
Odpovedať
Ahojte, ja som vedela tak, že svietiť sa malo začať od 1. septembra 2008
Odpovedať
Ahoj erci odkial mas tu infosku ze od 1 sept.? :-)
Odpovedať
Ahoj tommy77 ja som totiž rodáčka z Krásnej :-) :-) :-)
Odpovedať
Jajj ok tak v pohodicke.... :-) Pekny den
Odpovedať
Caute inak vsimli ste si ako stupli ceny pozemkov v Krasnej? dokonca uz som nasiel inzerat na pozemok na Hore 2.... ]-(
Odpovedať
tommy77 tak v pohodicke ako v pohodicke, svietit mali ale nesvietia. Neviem ci chce niekto sporit alebo co
Odpovedať
Hmm treba uja Labaja trocha postrasit :-)
Odpovedať
ahojte tommy77 neviem ti povedat ci tam ten strk je, neboli sme tam uz :-N mozno aj 2 tyzdne. myslim, si, ze Labaj nema nic s tym, ci sa svieti, alebo nie. on podla mna mal splnit iba podmienku vybudovania verejneho osvetlenia. podla mna to, ci sa ma svietit alebo nie ma v kompetencii mestska cast. co sa tyka oplotenia pozemku, to je asi vec aj susedov, ze? takze teraz ho asi robit nebudeme. myslim, ze ani na hore1 este asi nikto nema. Hm? co ste na hore 1, kedy budete robit oplotenie pozemku, ak budete?
Odpovedať
Osobne si myslim,ze pan Labaj je celkom v pohode aspon zatial nemam nanho nic zle. asi mas pravdu je to skor zalezitost mestkej casti a VSE. ja tiez este zvazim to oplotenie.....
Odpovedať
uz ste chceli robit oplotenie? ale aj my sme uvazovali, aspon nad takym docasnym. ale, skoda penazi a ak ti niekto chce ist na pozemok, tak aj tak pojde. ale inac aky plot by ste dali? myslim plot nie od cesty ale po dalsich stranach.
Odpovedať
inac tesim sa, ze ste rodinky s detickami. aj ja mam 2-rocneho chlapceka. tak dufam, ze tam bude mat kamosov.
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?