Odpoveď na príspevok od cotibebemore:
Skusim oživiť temu, idem robit plot, a pár rokov … @cotibebemore čo mám skúsenosť, tak ak prídu zamerať len napr prístavbu, tak vôbec neriešia hranice alebo iné časti pozemku. Suseda teraz dávala vytyčovať plot a geodet musel prísť ešte raz, lebo nemal všetky body nahraté v prístroji a nevedel jej tam niečo dokončiť čo ešte chcela. Tak možno aj tento susedov geodet nepozeral plot, ale len to na čo ho zavolali. Najlacnejšie riešenie je zavolať tomuto čo tam bol teraz, či tam niečo nesedelo alebo to len nepozrel a podľa toho sa rozhodnúť.Odpoveď na príspevok od poisonblu:
my sme toto riesili tiez...tahalo sa nam to asi 4… @poisonblu a stalo to nieco, na katastri? myslim zapisat skutocnu vymeru. ja mam tiez zlu vymeru, a mam pocit, ze sa mi to ani neoplati riesit, pretoze este ma to bude stat par stoviek eur na zapis, overenie, poplatky, benzin, stres cas atd atd... byrokraticke peklo u nas.Odpoveď na príspevok od dusantt:
@poisonblu a stalo to nieco, na katastri? myslim … @dusantt to uz si nepamatam, je to 8 rokov..ale bez zmeny by sme nemohli cerpat uver...museli sme mat geometricky plan a asi aj nejaky kolok..to uz ozaj netusimOdpoveď na príspevok od dusantt:
@poisonblu a stalo to nieco, na katastri? myslim … @dusantt Skús to podať na kataster ako žiadosť, alebo skôr podnet, upozornenie (cenník napr. nepozná také položky 😁) na odstránenie chyby v operátoch katastra. Oni vec prešetria. Mne podobnú nezrovnalosť opravili zadarmo.