Pozemky v Martine

Ako to vyzera s pozemkami v Martine? Kde je to najlepsie pre rodinu s detmi? Ak vynechame priamo centrum mesta :-) Nepozname to tam a planujeme tam stavat.
Odpovedať
V centre pozemok asi nenajdes, ak chces blizko tak tomcany, oast novy martin, ak mimo mesta mas kalnik, drazkovce, kostany nad turcom, zabokreky, tam su vsade nove stvrte s pozemkami. Zavisi od rozpoctu podla poziadaviek. @papricka33
Odpovedať
Profilova fotka
@papricka33 Ahoj, my sme na tom nejak tak podobne. Zvazujeme Karvasa Blahovca, paci sa mi to horske prostredie :-) ako ste na tom s hladanim?
Odpovedať
@sysell ako to je s MHD z týchto casti/obci? chceme najst najst nejaky kompromis, aby nebol problem s dochadzanim do skoly, prace... @gven no, my sme zatial v zaciatkoch. je to dlhodoba zalezitost, takze mame tak 2 roky na hladanie :) nemam ani sajnu, co je tam lepsie. nepoznam tam nikoho :-| chceme stavat montovany, takze samotna stavba bude rychlovka, ale nechcem sa unahlit s pozemkom. teraz byvame na dedine, mimo mesta, vsetko od ruky, aj ked klud nenormalny :)
Odpovedať
Ja som pôvodne z Martina. Teraz bývame skoro druhý rok v Trebostove (viď. link v krátkej správe). Máme montovaný dom. My sme až tri roky hľadali ten náš pozemok. Opýtam sa, koľko si ochotná dať za pozemok (eur/m2). V Tomčanoch idú za 50 eur/m2 (pod družstvom) až vyše 70 eur/m2 - nová časť s asfaltovou cestou a závorou. Napr. Bystrička (tiež Karavaša a Bláhovca, Kolónia Hviezda, Stráne - mestská časť tam ale až do 100 eur/m2) je kúsok od Martina a chodí tam aj MHD. Robo
Odpovedať
... inak by som si vedel predstaviť bývať aj v Bystričke, Sklabini, Belej, Necpaloch alebo Valči.
Odpovedať
@trebostovo Bystricka sa nam tiez pozdava. Nieco take, aby deti neboli zavisle len od nasho dovozu a v pohode otocili cestu domov aj 2x denne /kruzky a tak/ a + aby sme na stare kolena nejako zasli k lekarovi :-D tusim si tam musíme urobit vylet a poobzerat sa. vdaka za tipy :-)
Odpovedať
@papricka33 Bysticka ma normalnu mestsku MHD je zo 3 km vzdusnou ciarov od centra, tak isto Lipovec, Klačany. Ostatne dediny primestsku. Bystrička velmi je dobra, len je to pod kopcom tak slnko zapada skor, to iste strane, karvasa a vsetko co je pod holami. Zavisi vsetko od rozpoctu a co ta chyti za srdce, ja ked som kupoval som videl a musel mat.
Odpovedať
@sysell a Drazkovce a Tomcany maju MHD? Vdaka :-)
Odpovedať
@papricka33 ahoj nemaju, tam jazdí prímestská linka. My sme v Novom Martine :) zatiaľ sme nadmieru spokojní s lokalitou
Odpovedať
@uglybetty1234 pozeram akurát ten Novy Martin :) ste v tych novych bytoch, ci ste stavali?
Odpovedať
@papricka33 drazkovce nie, tomcany hej ale tam chodi malo autobusov lebo je fo kusok od centra a kazdy tam ma auto ak nie dve, a ked chcu prejdu peso do mesta na zastavku.
Odpovedať
@papricka33 nie sme v byte. Sme v domčeku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@uglybetty1234 pozeram tie pozemky. ake su cca rozmery /sirkaxdlzka/? su tu uvedene len stvorce. vdaka :-)
Odpovedať
My sme tiež hľadali peknú chvíľku. Buď boli pozemky príliš veľké , príliš malé, úzke atď. Bude to čoraz ťažšie nájsť vhodný pozemok. Nakoniec sme kúpili v Žabokrekoch a lokalita veľmi pekná. Celý deň tam bude svietiť slniečko,rovinatý všetko na blízku. A cena na túto lokalitu veľmi dobrá 39,50€ m2./563m2/ Ale vybavovačky tak na 6-mesiacov,ale stálo to zato.Teraz sme v štádiu stavebného povolenia takže, za cca. 3 týždne by sme ho mali mať.
Odpovedať
@papricka33 Ale ako píše Robo ,pekné pozemky sú aj v Trebostove. Nie sú ani drahé v porovnaní s inými lokalitami. Pekné pozemky sú aj na Karvaša Bláhovca / ešte stále v ponuke / m2 za cca. 48€ je možnosť aj parcelovať ich.
Odpovedať
Ja staviam na Bystričke pozri album :) som na južnej strane a máme tak krásne
Odpovedať
@2action kolko ta vyskiel meter ak neni tajne?
Odpovedať
@sysell Ja som pozemok našťastie nekupoval. dostal som ho od starých
Odpovedať
@blackomt ona hlada daco blizsie k centru, ak pozera lokality ako novy martin tak trebostovo je dost menej atraktivne, je to relaativne daleko od mesta, neni fam myslim ani skola a do roboty cez to priecestie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja hladam na kolonke.
Odpovedať
@2action pekny velky ta juzna strana je fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste obzriet aj Sučany. Vela ludi z Martina tam kupuje uz hotove domy:)
Odpovedať
@branomt A uz si nasiel niečo? Ja som tam bol pozerať a boli celkom fain.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt a kde na kolonke si videl.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?