Kúpili by ste pozemok v Tichej doline (prešov)?

Profilova fotka
Ahoj. Kúpili by ste pozemok v Tichej doline? Premýšľame, že by sme tam stavali dom. Ďakujem.
Odpovedať
Nie.
Odpovedať
Profilova fotka
dala si len otazku, preco nie diskusiu? kazdy moze len raz reagovat no ked pracujete v PO, tak je to velmi pekna lokalita ... kebyze take nieco za 49e je pri kosiciach, uz som tam, teda predpokladam ze ta cena je aj so vsetkymi IS na hranici pozemku.
Odpovedať
Pozeral som to pred par rokmi a nesiel by som do toho. Chyba tam aspon nejaka mala infrastruktura. Nie je tam aspon nejaky maly obchod, krcma, skolka nic a ani v blizkosti (Vlcie doly a Kosariska) asi velmi nic nebude aj ked na Vlcich Doloch mal byt obchod - aspon to hovoril chlapik co to rozpredaval. A plno ludi odide rano a vrati sa vecer.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my sme si zakúpili pozemok na Košariskách :) Oproti Tichej doline. Je to krásne prostredie, samé mladé rodinky....hneď na začiatku ako su stavebniny práve otvorili detské interiérové centrum, v budúcnosti sa tu plabuje aj výstavba cyklochodníka a obchody??? Bývam momentálne na Solivare ( presne 2 km od Košariskej) a aj napriek tomu, že tu mám obchod rovno pod nosom, nakupujem v supermarketoch....škola, škôlka - hneď na Solivare ( je cirkevná aj štátna škola) ďalej je tu škola, školka v Dulovej Vsi, na sídlisku Šváby.......je tu kostol, detské ihrisko, kupalisko ( Delňa, Plaza beach) no je tu skoro všetko a to všetko máte z domu cca 4km to je daleko???? Vyrastala som na sekčove a tam to je teda masaker čo sa týka cestovanie, samý semafor a kým sa niekde dostanete tak to trvá minimálne aj 30 minút. Ďalšou výhodou je, že tu bude priamo MHD-čko spoj a ďalším pozitívom je výpadovka na diaľnicu - skoro zarohom....žiadne negatíva tu nevidím, ale to je len môj názor prečo som sa rozhodla práve pre túto lokalitu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?