Kto platí geodetovi za vytýčenie hranice pozemku?

Profilova fotka
Kupujúci alebo predávajúci ? Aké sú vaše skúsenosti? Dík za každú odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kúpili okolíkovaný (dal to urobiť na svoje náklady predávajúci za nejakých 750,-eur/1156 m2), ale keďže to bola orná pôda parcela ,,E,, potrebovali sme ešte geometrický plán, aby sme mohli previesť parcelu na ,,C,, stavebný pozemok a to sme si dávali robiť za 200,- eur tuším s kolkami.
Odpovedať
Podla toho, ci chcete viac Vy kupit alebo predavajuci chce viac predat... :-) teda, komu na tom vaic zalezi... Ak chcete usetrit, tlacte to na predavajuceho. Ale ak nie je blby, potom Vam to premietne do ceny :-)
Odpovedať
No my sme si to dali sami urobiť, ale až pred stavanim spolu s vytýčenim stavby
Odpovedať
kupujucemu viac zalezi na tom, aby hranice mal jasne urcene uz pred kupou, takze ja byt kupujuci a seriozne to chcem, tak si to dam vytycit, aby mi bolo jasne, co kupujem.. Alebo sa dohodnut s predavajucim, ze pol na pol. Aj ked moja skusenost - predavajuci nebude ochotny dat tolko penazi za nieco, co mu bude na dve veci - on to da spravit, a kupujuci cuvne a kym sa najde dalsi kupujuci, tak vytycovacie koliky budu davno povytahovane.. Takze z pohladu predavajuceho su to doslova vyhodene prachy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?