Koľko stojí zameranie pozemku?

Chceme si dat zamerat pozemok čo najlacnejšie,tak potrebujem vediet aké su asi ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
do 300 € geometrický plán.
Odpovedať
Profilova fotka
My, sme mali 1Eur za meter obvodu. Vymeranie kolíkov + dokumentácia-mapa ako podklad pre stavebné povolenie. To bolo cca 1,5-2 roky do zadu.
Odpovedať
200e,aj s kolkami na kataster
Odpovedať
Profilova fotka
to zavisi od lokality - na orave nieje az tak strasne vela geodetou mozu byt preto vysie ceny ako inde... a veľkosti pozemku a ešte od toho aku cenu ti da geodet (ktora moze zohladnovat aj kvalitu prace - niektori idu aj vela pod cenu ale nie vzdy je to vyhra...) a etse kolky sa platia na katastri tak si na to treba dat pozor lebo zvyknu povedat cenu bez aby nalakali zakaznika a pritom je to kolok ktory ma platit geodet katastru za overenie planu katastrom (ale je pochopitelne ze si tuto hodnotu vyziada od zakaznika... ale tak nieje moc fer ak mu to dopredu nepovie) ak chces napis mi IP @mija2710 poradim
Odpovedať
u mna to bolo podla poctu bodov, ktorych polohu museli vytycit x cena za bod
Odpovedať
benco a aka bola cena za bod?
Odpovedať
My se zaplatili akurat minuly tyzden 450 eur :( este,teraz to predychavam a este bol dotycny pan taky hm....ze nam to ani neoznacil nevykolikoval odkual pokial je nass pozemok:
Odpovedať
Cena predovsetkym zavisi od rozmeru pozemku, a taktiez je otazka, ci ho chcete vytycit, alebo pomerat povodny teren, na osadenie do pozemku. Nie je pravda, ze nie je dobre vyhladat geodeta, ktory Vam ponukne nizsiu cenu. Pracu si odvedu vsetci rovnako, ci uz pri vytycení pozemku, alebo zamerani. A kolky si clovek plati vsetky sami, su za overenie a zapisanie do GP do katastralnej mapy. Najlepsie budete mat obvolat si viacerych a na zaklade ceny napr. za bod pri vytyceni porovnat cenu.Ak neviete kolko bude bodov- staci zistit lomove body na mape vasho pozemku a viete kolko ich mate:-)
Odpovedať
Napiste mi kde sa nachadza pozemok. Cena je individualna. Vzdy sa da dohodnut. Viac info v sprave
Odpovedať
Profilova fotka
150 evri
Odpovedať
Katkasp- takeho geodeta by som poslal kade tade, bez kolikov by som nezaplatil ani korunu.
Odpovedať
mi sme platili 350e .sme z nitrianskeho kraja.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?