Koľko stojí stavebný pozemok v okrese Prešov?

Ahojte. :) Hľadám, gúglim, pozerám inzeráty, ale väčšina z nich je stará a ceny pozemkov neaktuálne. Máte prehľad, v akej cene sa pohybujú pozemky v obciach cca 20 km od Prešova a 20 km od Bardejova na hlavnom ťahu? V obciach, kde je autobus, vlak, prístupová cesta k pozemku... Ak ste kupovali alebo máte prehľad, budem vďačná za každú radu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna cca 35 až 50eur za m2. Pozemky sa moc nezmenili, to, že je to tam od ja neviem 2016, neznamena, ze to je neaktualne, spravcovia aktualizuju ceny na zaklade trhu a toho co chce majitel.
Odpovedať
- kopec inzeratov mas na webe s cenami - nechapem ze si to proste nevies pozriet a musis sa pytat na to a napises hlupost, ze su neaktualne ceny v inzeratoch.
Odpovedať
@riado8787 50 eur je dosť, ale jasné, že čím bližšie k mestu, tým drahšie. Akurát som začala pozerať cez nehnuteľnosti.sk a tam je to prehľadnejšie. Ale aj tam sú dosť cenové skoky aj v rovnakej obci. Najlepšie asi ísť pozrieť pozemky osobne, fotky skresľujú. :) Ďakujem pekne. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jackiedanielsova cenove skoky samozrejme su a budu, to je vsade, je tam vela faktorov, kam je pozemok otoceny, kolko ma m2, ci ma alebo nema prijazdovu cestu, ako je so susednymi pozemkami, to ocenuje znalec, takze je tam toho viac. Ako si napisala, je potrebne vidiet, oni vam aj vysvetlia co a ako a hlavne teraz su pozemky dost drahe. @atak77 nemusime hned utocit no tak :)
Odpovedať
@riado8787 Tak už len sa pustiť do obhliadok. ;) Páčil sa nám jeden pozemok, ale bolo na ňom dosť starých stromov, kt. treba odstrániť. :-| Toto nás trochu odradilo, lebo samozrejme, sú s tým spojené ďalšie náklady.
Odpovedať
@atak77 Išla som na to hľadanie zle, uznávam. :) A tak si vravím, že tu sa vždy človek veľa dozvie, že za opýtanie nebijú. :D Veľakrát som tu našla dobrú radu. :)
Odpovedať
@jackiedanielsova mas pravdu, ze najlepsie je ist popozerat osobne. Lebo nie vzdy tie pozemky vyzeraju tak, ako na fotkach. My tiez ked sme kupovali, tak sme straasne vela pozemkov pobehali a az nejaky 5-ty sme kupili.
Odpovedať
@benko3387 Tak tak, niekedy aj menej zaujímavý pozemok na fotke môže byť v skutočnosti parádny. :) Super, že už to máte za sebou a našli ste ten pravý. :)
Odpovedať
@jackiedanielsova presne ako pises. Veru, ja som rad, lebo to dalo dost zabrat. Ani sa to nezda ale vybrat ten spravny je fakt narocne.
Odpovedať
Sama si si odpovedala, cena je jedna vec, samotny pozemok druha, ako pisali vyssie, tlaci na to vela faktorov, aj take ktore by si mozno ani netipovala. Aj ked uz su napriklad pripojky hotove je pozemok drahsi. Pripadne sa da aj niekedy dohodnut s majitelom pozemku na spusteni ceny za m2. Treba obvolat a pokukat. Stromy nie su vzdy na skodu :)
Odpovedať
@macko444 Vieš čo, tie, kt. tam sú síce rodia, ale sú na takých zlých miestach (skoro v susedovom plote). A je tam veľa sliviek samosejok, ktoré určite treba dať preč. Väčšinou ide o staré stromy, kt. neboli roky udržiavané. Tak neviem. :-|
Odpovedať
@jackiedanielsova tak mozno by ste to dali casom dokopy, trosku zrezat a tak :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jackiedanielsova ja som na pozemku dal dole asi 20 stromov, žiaden problém, ešte aj svokor mal kopec dreva z toho. Porezal som to sam, žiadne náklady, len na benzín do píly a moj čas... Jedine za čo som zaplatil bolo 20eur,prisiel chlapík s bagrom a vytahal korene zo zeme...
Odpovedať
@atak77 Obávala som sa, že to bagrovanie je drahšie. Ale ak sa to pohybuje zhruba v takých cenách, to by sa dalo. Vďaka za iný pohľad na vec. ;)
Odpovedať
@jackiedanielsova pozri, ak je normalny bager, tak maximalne par minut a ma koren von ... tak si to vynasob. Cena bagra je okolo 20 az 30e na hodinku ... Samozrejme ze to moze byt drahsie ked pride bager niekde vacsej vzdialenosti, ja som ho mal z dediny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?