Koľko asi stojí geometrický plán v okolí Prešova?

Profilova fotka
chystáme sa kúpiť pozemok, len predávajúci nemajú potuchy, koľko ten pozemok meria. tak sme sa dohodli, že to vybavíme a dáme urobiť GP. chcela by som ale vedieť približne koľko taká sranda stojí. potrebujeme zamerať cca 20árový pozemok. ďakujem všetkým za tipy.
Odpovedať
naco GP ? nerozumiem. Ak potrebujete vediet kolko ma pozemok m2 , staci nazriet do katastralneho portalu...... za 0,-€ , nasledne ho kupite a date si ho zamerat..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako nemôže vedieť kolko meria ich pozemok? Majú predsa list vlastníctva. Ak to chcete len pre info, tak ušetríte, že budete behať s pásmom a merať. Alebo objednaj si geodeta na zameranie pozemku. On si aj tak vyberie z katastra všetky údaje. Geometrický plán sa robí až pri stavbe. Avšak ja ako kupujúca predsa nebudem platiť niekomu čo chce pozemok predať. :-|
Odpovedať
Kvoli m2 do katasterportal.sk, kvoli tvaru a umiestneniu pozemku by bolo dobre mat kopiu katastralnej mapy, tam ale tusim nie su rozmery. Vytycenie pozemku stoji od 60 - 200 eur, aspon my sme platili v tomto rozmedzi, ale bolo to pred 5 rokmi. Tiez by som to dala zaplatit predavajucemu, aj tak to bude treba urobit pred predajom.
Odpovedať
Profilova fotka
MY SME PLATILI 180EUR
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?