Odpoveď na príspevok:
Ahojte :) mame pozemok na ktorom chceme postaviť… Treba chcieť viac a to znamená pýtať sa konkrétne na úrade. Podľa mňa to bude možné.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Treba chcieť viac a to znamená pýtať sa konkrétne… @frantisekca to isté mi hovorí projektant ze nevidi problem.. ale vždy keď sa pýtam niekoho kazdy hovorí ze co pod kablami nehrozíOdpoveď na príspevok od frantisekca:
Treba chcieť viac a to znamená pýtať sa konkrétne… @frantisekca vlastne kable by išli nad polkou domuOdpoveď na príspevok od starysomar:
Na nákrese vidím 4 (zrejme izolované) vodiče. Tak… @starysomar západoslovenská distribučna tej patria a je tam ešte obecne osvetlenie ale to je nič to obec povedala ze da prec ze to je najmenejOdpoveď na príspevok:
@starysomar západoslovenská distribučna tej pat… Ak sa skutočne jedná o NN vedenie, tak by to skutočne nemal byť problém. Požiadať o vyjadrenie distribučnú spoločnosť. A aj keby, tak prekládka, pridanie stĺpu (na fotke ľavý horný roh, teda ak to dané stĺpy 1 a 2 umožňujú) by nebolo až tak finančne náročné.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Ak sa skutočne jedná o NN vedenie, tak by to skut… @frantisekca 5000 € keby chceme prekladku.. ešte minulý rok si tu bez dovolenka pridali káble .. pozerala som na mape google maps rok 2022 a boli nám mojim pozemkom 4 káble a teraz ich je tu 7Odpoveď na príspevok:
@frantisekca 5000 € keby chceme prekladku.. ešte… Buď rada. Keby to bolo VN vedenie, štartovacia čiastka by bola viac než 10 násobok. 5000 € vzhľadom na cenu stavby je pomerne malá suma (netvrdím, že zanedbateľná), navyše, zvýši to komfort bývania. To vedenie by vám vizuálne vadilo a o 10, 15 rokov by prekládka stala podstatne viac. To, či tam nejaký kábel pribudol je vecou distribučnej spoločnosti, s kým má zmluvu.