Je táto orientácia pozemku zlá?

Dobry den, uvazujeme nad pozemkom so stavbou. Velmi sa nam paci. Len ma taku trochu nestastnu orientaciu (vid obrazok). Ti, co sa vyznate, znamena to, ze v zahrade a miestnosti, ktorou sa do nej vychadza, nebudem mat vobec slnko?? Zahrada sa bude koncit murom a za nim je komunikacia. Okolo su dalsie domy. Pozemky su na kopci.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Plna stena znamena bez okien? Ak hej tak je to blbe lebo svetlo budete mat trosku rano od zahrady a potom az vecer...resp od cca 14 tej
Odpovedať
Profilova fotka
dost o nicom, malo slnka :(
Odpovedať
:-S no, ako som si myslela..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mia27 To ze je na terase tien je skor vyhoda ako nevyhoda... Cez leto sa na slnecnej terase neda sediet, musis ju aj tak tienit... Skor by ma zaujimalo ako daleko od domu su dalsie budovy a hlavne okna na dome. Podla obrazku to vyzera ze ten dom nema okna... ???
Odpovedať
ma dve okna zo strany vchodu, dom po stranach okna nema, len jeden vetrak z kupelne a potom vzadu je vystup na terasu z obyvacky a okno z dalsej izby. Na terasu mi tak svietit nemusi, ale v zahrade by som slnko chcela, aby tam bolo pekne, slnecno a decka sa mohli kupat...z oboch stran su dalsie domy v tesnej blizkosti, do jedneho metra, rovnake stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@mia27 v tom pripade tento dom nesplna vase poziadavky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@mia27 je mi jasne ze uz vela casu uplynulo, ale ako ste dopadli? Kupili ste ten pozemok?
Odpovedať
@rubikova_kocka nie, nekupili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?