Je možné kúpiť parcelu E a C s 200 vlastníkmi?

Dobrý deň, mám záujem u kúpu parcely ktoré ma na katastri značenie E a C. má vlastníkov - cez 200 :O(. je možné takýto poyemok odkúpiť a ako by som mala postupovať? ďakujem za pomoc
Odpovedať
Radsej hladaj nieco ine. Treba sa dohodnut so vsetkymi vlastnikmi pri 200ks nerealne.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by som do toho nešiel. Aj keby bolo 50 vlastníkov, tak by sa to podľa mňa len ťažko dalo a nie, keď ich je tam 200 ako si písala.
Odpovedať
To nemá význam nad ním ani len premýšľať. Nezoženieš ani len 1/4 vlastníkov. Radšej sa pustite do hľadania iného pozemku. Tak by som Vám radil ja.
Odpovedať
ak chce niektorý spoluvlastník predať svoju časť , tak spolupodielnici maju predkupné právo. pri čísle 200 je to dosť ťažke obehnuť všetkych podielnikov. Ale ak sa už stanete spolupodielnikom už je to uspech. :-) . nie som z tohto odbru, tak sa možem myliť. Ak získate väčšinovú casť a nejaky minoritný spolupodielnik nechce predať može sa to potiahnut na súd a tam sa bud pozemok rozdelí alebo sudny znalec určí cenu za ktorú ju majitel nejakého metra stvorcového musi predat . treba ist za pravnikom :-) problém je s nezistenými vlastnikmi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ak aj kúpiš, nič bez ich povolenia nepostavíš, to nemáš presne vymedzenú časť pozemku. Treba absolvovať všetky papierovačky okolo toho. Kopec času, peňazí a nervov. A znova...musia všetci súhlasiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?