Docasne oplotenie

zdravim aky docasny plot na pozemok bez betonovania nieco lacne docasne ako ohradit pozemok? dakujem za tipy
Odpovedať
Profilova fotka
Pneumatika beton stlpik pletivo a mas to.
Odpovedať
Profilova fotka
kupit/vyrobit lacno drevene koly, navrtat diery, osadit. na to lesnicke/farmarske pletivo. https://www.pletivo.sk/lesnicke-pleti...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ste77:

zdravim aky docasny plot na pozemok bez betonovan…
@ste77 alebo mobilné oplotenie ja to mám ale betónové spodky som zakopal do zeme a na to dal tie blokove polia a na niektoré aj tieniacu textíliu ako dočasné ale už to tak drží 6 rokov 😀 Navyše mobilné oplotenie ak ho nebude treba vieš rozobrať a predať niekomu napr. čo oplocuje stavby atď ...
Odpovedať
Pozri si Serwis Budowy.Su to Poliaci a 105m mobilneho oplotenia s prislusenstvom stoji 1063e plus doprava,alebo si po to mozes ist sam.Myslim si,ze aj ini predajcovia v PL to budu mat mozno blizsie k tvojmu bydlisku.Stlpiky+pletivo a praca ta vyjde na stejno.A potom to predas dalej.
Odpovedať
https://www.vidaxl.sk/e/vidaxl-euro-p... Toto sme mali 3 roky, držalo to super, ani to nezhrdzavelo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to aj s klasickým pletivom, len miesto zakopávania alebo betónovania stĺpikov, použiť zemné skrutky. Netreba nič kopať, vŕtať ani betónovať a plot sa dá neskôr v pohode rozobrať.
Odpovedať
Profilova fotka

@ste77 pozri bazos alebo vykup stareho zeleza, pletivo, stlpy, nejake stare dosky, klince, retaz, zamok, urob si siroku branu aby ti tam voslo auto
Odpovedať
Nejake lacne pletivo by som len pozrela alebo ako je vyssie pisane pozri na bazosi nieco :-)
Odpovedať

@ste77 my máme z veľkých paliet.. ale stĺpiky máme už zabetónované nastalo, dočasne sú len tie palety.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?