Čo hovoríte na takýto pozemok?

Chcem sa spytat na tento pozemok.Myslite ze jeho rozmery su fajn na stavbu nie velkeho 100m2 bungalovu?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to dostacujuce, samozrejme si musite zratat, co vsetko na tom pozemku chcete. Vyzera to byt dobra poloha, ani nakraji ani prilis v strede, take akurat.
Odpovedať
Profilova fotka
treba si nakresliť osadenie domu podľa regúl, ktoré nariaduje stavebný úrad obce. Uvidíš kolko ti ostane miesta. Nezabudni na terasu, ak chcete garáž u nás sú povinné 2x parkovacie miesta v pozemku. Poloha a umiestnenie - fajn, ale veľkostne je na bungalov trochu malý. Ale to už viete vy koľko chcete miesta na výbeh. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja to uplne neviem z toho obrazku vycitat... ale doteraz sme byvali v dome, kde sme mali 10arovy pozemok, teraz mame na celu zahradu 110m2, zmestili sme tam bazen, terasu a kusok travy, uuuplne to staci ;-) x-) na tom 10arovom sme mali toho strasne vela, vybeh bol krasny, ale aj roboty okolo toho bolo kopec, 2 hodiny kosenia tyzdenne :-p ale kazdy je iny, kazdy vyzaduje nieco ine, aby bol spokojny.. vy si musite uvedomit, co ocakavate a s cim sa uspokojite ;-)
Odpovedať
vobec nie je vidiet, ake su rozmery pozwmku, kolko je to m2.
Odpovedať
dala si otazku, neda sa tu diskutovat, skoda, nevidno ako su naokolo postavene domy, ake su regule SU na stavbu,ulicna ciara..........Ak mas idealne podmienky da sa.
Odpovedať
ja si myslim ze to bohate staci, my budeme staviat na podobne velkom.... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?