Cena pozemku v okolí Nového Mesta nad Váhom

Chceli by sme kúpiť pozemok v okolí Nového Mesta nad Váhom ( nie priamo v NMnV), pozemok by mal byť max. do 1000 m2. Jeden sme našli, pozemok je v tvare písmena L, predná časť pozemku má rozmery 24 x 22 a tá užšia časť má rozmer 11 x 40, dohromady má pozemok necelých 1000 m2. Čo sa týka inžinierskych sietí, tak plyn ide po ulici pred pozemkom, nie je dotiahnutý priamo na pozemok, elektrický stĺp je v prednom pravom rohu na hranici pozemku, voda na pozemok dotiahnutá nie je, ale je možné ju dotiahnuť + vykopať studňu. A jeden problém, ktorý tam je, že medzi užšou a širšou časťou pozemku viedla kedysi obecná priekopa, ktorá ale teraz už vôbec nevyzerá ako priekopa (teda plocha je rovná, ani náznak po priekope) len v katastrálnej mape je vlastníkom obec. Pani, ktorá predáva pozemok tvrdí, že cena pozemku zodpovedá tomu, že sú dotiahnuté inžinierske siete (čo nie sú) a taktiež si myslím, že aj ten obecný kúsok, čo ide cez pozemok by mal znížiť cenu pozemku. Myslíte, že tieto veci znižujú cenu pozemku?
Odpovedať
Co sa tyka inzinierskych sieti (najma elektriky), tak na to pozor. To ze je na hranici pozemku elektricky stlp este neznamena, ze vam dovolia sa nan napojit. Siet je vzdy budovana na urcitu kapacitu a ta, ked sa dosiahne, tak mate smolu. Kvoli jednemu zakaznikovi ju navysovat nebudu. To iste sa moze tykat plynu aj vody. Neviem, ci to dobre chapem, ale ten obecny kusok predeluje ten pozemok na dve samostatne parcely? Pokial nie je cena superaktraktivna, tak by som do toho nesiel. Urcite sa daju najst aj ine pozemky, okolo ktorych nie je situacia taka komplikovana.
Odpovedať
áno, presne tak, ten obecný kúsok delí pozemok na dve samostatne parcely, ten obecný kúsok má majiteľka v užívaní už niekoľko rokov. Cena pozemku práveže nie je až taká zlá. Musíme hlavne pozisťovať tie inžinierske siete.
Odpovedať
Profilova fotka
@comega To ze to ma v uzivani este neznamena ze to tak bude o rok o dva... Kludne sa moze stat ze to zrazu obec bude vyzadovat a potom co? Nebral by som to.
Odpovedať
tak to by som určite nebral, niesu tam siete (verte že tie vás o dotiahnutí môžu stáť aj 15,000euro) to už máte lepšie priamo www.bzinska.sk alebo www.ropspol.sk tu sú pozemky pre domy..ale Bzinská ich má lacnejšie..
Odpovedať
šak uvedte rovno aká je tá cena..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?