Cena pozemku pri Púchove

Profilova fotka
Ahojte vsetci! Zaujimal by ma vas nazor na cenu pozemku,ktory sa nachadza nedaleko Puchova pri Nosickej priehrade.Cekovo je pozemok velky oko 522 m2. Je ale rozdeleny na vacsiu cast na ktorej sa nachadza asi 50-rocny domcek o vymere 50m2,je v pomerne dobrom stave,steny suche,ale aj tak dost velka investicia na rekonstrukciu.Nie je tam kupelka ani WC.Pripojka na ply ano,gamaty,krbove kachle.Je obyvatelny. Tu druhu mensiu cast tvori zahrada,ale nachadza sa o dva domy dalej.Kupna cena je urcena na 23000eur. Neviem,ale mne sa to zda dost.Co va na to.
Odpovedať
Profilova fotka
To akoze domcek na jednom pozemku a o dva domy dalej by si mala zahradu? Trosku od veci, nie?
Odpovedať
Budes tam cely zivot. Hladaj to, co sa ti vzdy pacilo, nie to co pride do rany...
Odpovedať
tak v podstate nejdes kupit pozemok, ale pozemky 2. Pozeraj sa na to takto, ak chces len stavebny pozemok pre dom, tak kup len tu väcsiu ,,cast" ak ti poloha pozemku vyhovuje. Inak mne osobne sa to zda byt blbost, ak rozdelis 520m2 na dva pozemky, tak kolko mas 300 a 200 m2 ? mozno iny pomer, ale pouvazuj aj nad tym aky dom chces a ci sa ti tam potom zmesti, vela robi aj tvar pozemku.
Odpovedať
Tiež sa prikláňam k názoru, že je to nezmysel. Pol roka sme zhánali pozemok v Púchove a blízkom okolí. Staré Nosice nie su moc dobrá lokalita. Pri priehrade je zima a vlhko. Nakoniec sme kupili Beluši. Sme nadmieru spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?