Bývanie v Ploskom pri Košiciach

Ahojte, chcem sa opýtať, či je tu niekto z obce Ploské pri Košiciach. Ako sa vám tam býva? Aká je dostupnosť, myslím v rannej špičke a poobede? Sú tam záplavové časti? A čo rómovia? Zvažujeme kúpu pozemku, alebo domu a ceny sa nám zdajú prijatelné, vzhľadom na to, že je to len par minut od Budimíra, kde sa predávajú za skoro dvojnásobnú cenu.
Odpovedať
Ahoj. Byva tam moja kolegyna ak myslis Ploske-Ortase (smer Presov). Velmi si to pochvaluje, krasna priroda a vraj velmi dobra dostupnost.
Odpovedať
Ahoj, vdaka za odpoved. Ano Ortase som bol pozriet, vyzera to tam fajn, ale ja som skor myslel tu "starsiu" cast Ploskeho, to blizsie pri ceste do PO.
Odpovedať
A Sar.Bohdanovce ste nezvazovali? Dostupnost dobra hned na dialnicu a obec je bez romov.kazdemu sa nieco ine pozdava ale Ploske nie je moj favorit...ide iba o nazor
Odpovedať
@zlatovlaska111 Dakujem za nazor, zatial sme vaznejsie zvazovali Durdosik, alebo Rozhanovce. Ty si zo Sarisskych Bohdanoviec?
Odpovedať
Rodacka Som z Rozhanoviec a veru tu pytaju neskutocne peniaze za pozemky ale ako vsade blizko Ke.Durdosik tiez nevyzera zle neviem ake su ceny len tacranna spicka..vsetko ma svoje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?