Aký pozemok je vhodný na bungalov?

Ahojte, chcela by som pocut vase nazory na idealny pozemok pre bungalov. Mame k dispozicii cca 700 m2 (30 sirka x 24 dlzka) a stale uvazujeme ci bude dostatok priestoru za domom. Pretoze okrem toho ze budu susedia napravo aj nalavo tak budu aj hned za nami.
Odpovedať
kvietok podla toho co vsetko za domom chces mat. pieskovisko bazen smykalku pre deti skalku gril no proste ak tam chces daku tuto vec tak urcite sa to tam zmesti. my mame polovicu vasho pozemku :-) a myslim ze pohodaaaaa.
Odpovedať
Podla projektu aky planujeme nam za domom po plot ostava 10 metrov + na sirku 30. Len tych 10 m nas trosku strasi ale tesim sa z tvojej pozitivnej spravy :-)
Odpovedať
ja myslim ze 10 je pohoda. teda urcite ti napisu aj taky co maju napr 20m za domom a je im malo. ale... fakt zalezi co tam planujete
Odpovedať
planujeme tam par stromkov a altanok s grilom. Kvietky a male pieskovisko moze byt aj vedla domu, tam ostava este nejaka plocha :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
my mame pozemok 20 x 30 a na konci pozemku nam ostane tiez len 10m..... tiez uvazujeme, ze ci nam to bude stacit, ale zase vela ludi ti povie, ze ked nechces mat vlastnu zahradku na pestovanie zeleniny napr., tak je to dostatocne... aspon menej travy treba kosit :-D
Odpovedať
my máme 655 uvažujeme aj nad bungalovom,ale asi postavíme poschodový.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
trvalo to nejaku dobu, no napokon sme sa rozhodli kupit 870 m2 a bude bungalov :)
Odpovedať
@kvietokz Kúp rovno 1000 m2 :-) Ten pozemok je dobrý, lebo je široký a nebudete nalepený na susedov z boku. Dajte si dom do stredu a budete mat súkromie. Rastlinám je jedno kde rastú, môžu byť aj pri plote. Pre vás bude podstatné že 2 metre od okna vám nebudú cudzí ludia robit hluk.
Odpovedať
kupili sme najvacsi, aky v danej lokalite ponukali :) a myslim, ze postaci...ale 1000 by bola paradna to verim :)
Odpovedať
870 je skoro 1000, to je ok :-) Paráda je pár hektárov na horehroní :-D
Odpovedať
@kvietokz My máme 800 m2, velký bungalov 228 m2. Na zahradě jsou dvě terasy, bazén, a ještě je zde dost místa. Ale je pravda, že my máme zahradu pouze okrasnou, tak nám to bohatě stačí. :-)
Odpovedať
@kvietokz Spýtaj sa na stavebnom úrade či vyžadujú stavebnú čiaru, zrejme hej. Ak chceš mať dom ďalej vzadu, daj do projektu prístrešok pre auto, garáž, alebo také niečo do predu. Skráti sa ti záhrada vzadu, neviem či to vadí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kvietokz Dobrý den. Vetšinou stavební pozemek nezačíná u cesta, ale mezi cestou a hranicí je ještě pruh obecního pozemku. Neznám případ, že by nebyla stanovena stavební čára, zejména u nové výstavby. Nakonec součástí projektové dokumentace musí být umístění stavby na pozemku. Jestli je to někde na samotě u lesa, pak je to asi jedno. Nicméně velikost pozemku sama o sobě nic neznamené, pokud pozemek nemá i patřičnou šířku. Zde je bungalov na 900 m2 a šířka v uliční části je 22 m, hraba domu leží na stavební čáře a hranice pozemku od silnice je vymezena základen na zídku. Ale i tak si myslím, že tak velký bungalov ( 15 x 15 ) je na tom pozemku na hranici únosnosti. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietokz kolko ludi by bolo rado za taky pozemok :) v BA a primestskych castiach ledva zozenies okolo 500m2 a su radi. Vacsina je bungalov a su radi.... takze rozmery mas viac ako idealne. my mame 21x41 a miesta moc moc az neviem co s nim :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?