Vodeodolná laminátová podlaha do kuchyne

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je do kuchyne spojenej s obývačkou nutné dávať vodeodolnú lam. podlahu, alebo stačí položiť štandardnú? Kuchyňa ako taká bude málo využívaná. Ďakujem.
Odpovedať
Si ma dostal. Ani som nevedel, že sa ešte predáva vode neodolná laminátová podlaha.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

Si ma dostal. Ani som nevedel, že sa ešte predáva…
@toky1 dostala a si predstav, že áno a tá vode "neodolná" je podstatne lacnejšia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od d423:

@toky1 dostala a si predstav, že áno a tá vode "n…
@d423 OK, veď ja neprotestujem. Len som to nevedel. Kedysi možno pred 20timi rokmi keď sme rekonštruovali byt som si vzal z predajne podlahových krytín vzorky podláh ktoré sa mi páčili, nahádzal ich na pár dní do vedra s vodou. Žiadna nenapučala. Aký je cca cenový rozdiel?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

@d423 OK, veď ja neprotestujem. Len som to nevede…
@toky1 vodeodolná je cca o 4-5 eur drahšia.
Odpovedať
ak sa ukladá ako plávajúca, pri múroch musia byť dist. medzery, každá jedna stále mení svoju veľkosť podľa aktuálnej vlhkosti,čo len nepatrne, pri väčšej vzdialenosti viac, je rozdiel ak to dám na pár hodín do vody ako ked je to tam stále
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od d423:

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je do kuchyne spoj…
@d423 ja by som v kuchyni šiel do kompozitnej. Tá sa vody nebojí je trvácnejšia, pohodlnejšia a tichšia. A nepoškodíš ju, ani ked ti niečo na ňu spadne, napríklad nožík.. Čo určite laminátka už nerozchodí..
Odpovedať
To čo je za laminátovú podlahu, že nie je vodeodolná? Tiež som nevedel, že také dnes ešte existujú. A keď vravíš, že o 5€ drahšia. Koľko na tom ušetríte? O dva mesiace zabudnete, že ste dali o 200€ navyše. Ale rýchlo si spomeniete keď sa vám niečo rozleje.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak vám môžeme poradiť, značka PARADOR ponúka laminátové podlahy, ktoré všetky majú úpravu nosnej dosky, a teda všetky poskytujú nejakú mieru vodeodolnosti v závislosti od kolekcii sa už len líši dĺžka - 24 - 78 - 100 hod... napr.. A pokiaľ nepotrebujete nutne vodeodolnú tak tá 24 by vám úplne stačila. Zároveň by ste mali istotu, že pokiaľ sa niečo stane, alebo zmení frekvencia užívania priestoru, tak sa nič nedeje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?