Laminátová podlaha Classen vodeodolná Dub Toronto 8mm AC4 Maestro WR 63249

Dobry den prajem. Chcem vas poprosit o skuenost, rady ohladom tejto podlahy na podlahove kurenie z cementoveho poteru: Laminátová podlaha Classen vodeodolná Dub Toronto 8mm AC4 Maestro WR 63249 Je to podlaha zn. classen, ale je iba v Merkury Market. Nikde na nete som takuto nenasiel. Je vodeodolna a stoji cca 11e. Moze to byt nejaky smejd od classen? Je uz objednana, ale meska uz mesiac, je tu moznost este zrusit to. Bola by Kronooriginal, kronotex v cene cca16e bez "vodeodolnosti" lepisa volba? (uz nie z MM) Este otazka na podlozku, planujem tuto, cca3e/m, staci hrubka 1,6mm? Poter podla vodovahy je cca rovny, ale nebude to asi vsade: Podložka Arbiton Optima thermo Aquastop 3v1, PEHD + PET, 1,5mm, R=0,033 Dakujem za rady.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od slavikgaraz:

Dobry den prajem. Chcem vas poprosit o skuenost, …
@slavikgaraz to by zaujímalo aj mňa. Keď som ju hľadal na nete tak na ostatných stránkach predaj skončil. A zajtra ju plánujem kúpiť aj ja v MM. Vám už prišla ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od ninjazx10r:

@slavikgaraz to by zaujímalo aj mňa. Keď som ju h…
@ninjazx10r asi to je uz neaktualne, prisla s asi 2tyzdnovym oneskorenim, je to vyroba nemecko by classen, takze asi pod nejakou licenciou..akurat som dokoncil poslednu izbu, ale ten vzor je na niektorych paneloch taky flakaty (ale vidno to jaj na obrazku v MM), ale to som si vsimol az teraz. V ponuke este stale je.. Vy ste ju nakoniec kupili? Vidim, ze ste 🏍️ pozitiv 👍️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?