Voda pod IPOU v strede miestnosti

Prosím o radu, v strede miestnosti mame takýto fľak vody pod hydroizolaciou. Dom je vytiahnutý nad terén bez podpivicenia. Nestretli ste sa s niečím takým? Čo by to mohlo spôsobovať? Obvod je suchý. Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bbtina:

Prosím o radu, v strede miestnosti mame takýto fľ…
@bbtina To asi není voda pod hydroizoláciou... Prevedenie tej hydroizolácie je katastrofa.
Odpovedať

Prosím o radu, v strede miestnosti mame takýto fľ…
@bbtina jak bylo napsano to neni voda pod ale prosla spojem. Navic realizace je fakt spatna to roloval nekdo desne nakrivo a cela se zkroutila... asi to bude chtit druhou vrstvu a hlavne lepe... zvlast jestli je to i proti radonu...
Odpovedať
Ak nenatieklo odniekaľ zhora, tak je zle urobená hydroizolácia. Vysušiť, kľudne aj plameňom a sledovať, či sa to zopakuje...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@bbtina To asi není voda pod hydroizoláciou... …
@frantisekca no preto už tí "páni" majstri u nás už nerobia . Zhora nič nekvapka, nevieme absolútne z čoho to mohlo vzniknut
Odpovedať
Profilova fotka

@frantisekca no preto už tí "páni" majstri u nás …
@bbtina podľa všetkého môžte urobiť na novo
Odpovedať

@frantisekca no preto už tí "páni" majstri u nás …
@bbtina Vrch tej ipy osušiť a vyrezať do nej otvor aby sa zistilo, či je to skutočne voda pod ňou. Že by cez betónovú platňu 15 a viac cm prenikalo toľko vody, je skôr nemožné. Ak je skutočne mokro pod tou ipou a tá vlhkosť cez ňu preniká hore, tak máte nefunkčnú hydroizoláciu a nezostane vám nič iné, než položiť novú vrstvu. Či už na tú pôvodnú, to záleží ako "dokonale" je privarená k platni. Ale v prvom rade vylúčiť, že by tam mohla byť vlhkosť napríklad z spadnutej vody, kondenzácie.
Odpovedať
Mali ste pravdu, strhla som to aj sama
Odpovedať

Mali ste pravdu, strhla som to aj sama
@bbtina Tak, postrhávať aj zvyšok (ale nie to pod murivom, keďže na tu sa musí navariť ostatná hydroizolácia), nechať vyschnúť. Ja by som znova napenetroval a dal, navaril novú ipu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@bbtina Tak, postrhávať aj zvyšok (ale nie to po…
@frantisekca ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?