Tip ako na nivelačku do presnej výšky

Dobrý deň, máme kuchyňoobývačku, v kuchyni už máme položenú dlažbu a do obývačky plánujeme vinylovú podlahu. Máme aj podlahové kúrenie. Nemáte nejaký tip ako dosiahnuť nivelizáciu do prednej výšky, aby potom vinylová podlaha a dlažba boli zarovno?
Odpovedať
@baboocka Na to ste mali myslieť ešte pred vyliatím poteru na podlahu. Ak chceš mať rovnakú výšku podlahy, tak pri liatí poteru treba zohľadniť hrúbku podlahovej krytiny. Mne tak robili - tam, kde mala byť dlažba, dali o 0,5 cm nižší poter. Iba v jednej miestnosti sa trochu sekli. Viac som o tom písal tu: https://www.modrastrecha.sk/forum/pod... https://www.modrastrecha.sk/forum/pod...
Odpovedať
@chrobak7 Bezne sa to dorovnava nivelackou, investor casto pri liati poterov ani netusi kde da dlazbu a kam vinyl atd (ano viem ze by to malo byt uvedene uz v PSP ale ... vsak vieme) @baboocka Ak najdete skuseneho dodavatela, nebude problem. Pomeria si spodok, pripadne spravi prebrus podla potreby. Spocita si kolko bude treba nivelacky a spravi vam to. Nechcete sa do toho pustat sami dufam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?