Poter - vychod SR

Zdravim. Viete odporucit dobrych/schopnych poterarov na polosuchy ale aj liaty cementovy poter na vychode SR? Anhydrit nechcem, preto poprosim odpovede typu, "daj si anhydrit" si odpustite. Preco liaty alebo polosuchy, tak preto lebo mi vojdu do skladby oba a polosuchy + nivelacka by mala vyjst zhruba rovnako ako liaty a viem to mat bez schodov medzi podlahami. Ak sa da uviest aj aku rovinu vedeli dodrzat, ci poter poprasakal alebo nie, pripadne ako sa spraval, co ho pokrutilo alebo nie a pod. Najlepsie niekto s realnou skusenostou. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejbl:

Zdravim. Viete odporucit dobrych/schopnych poter…
@kejbl Nikto nic?
Odpovedať

@kejbl Nikto nic?
@kejbl mal som poliakov, môžem ti dať číslo ak chces. Bol som spokojný s nimi. Ale je to uz 5 rokov čo boli u mňa
Odpovedať

@kejbl Nikto nic?
@kejbl minulý rok Jakubašek tento rok Mafrestav obe držia, rovina ok
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter9034:

@kejbl minulý rok Jakubašek tento rok Mafrestav o…
@peter9034 U tychto som sa docital ze maju problemy dodrzat terminy a ani robotu nemaju najlepsiu, aspon teda jeden z nich. Nikde som nevidel presne napisane ktory Jakubasek to bol, kedze obaja su Jakubasek, stgavebniny a aj mafrestav a nie je to ta ista osoba :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ricir:

@kejbl mal som poliakov, môžem ti dať číslo ak ch…
@ricir Vdaka ale poliakov velmi nechcem. Nevravim ze maju zlu robotu, ale zaruky a pod u slovaka skor vybavim. Samozrejme na vynimky a spekulantov.
Odpovedať

@ricir Vdaka ale poliakov velmi nechcem. Nevravim…
@kejbl v pohode, ja práve naopak radšej poliaka ako slovaka, ale to je vec názoru. Len keď budeš zháňať slovákov, žeby neprišli poliaci. Kamarát tak tiež chcel slovákov, zavolal, zdvihol slovak, všetko dohodli a prišli poliaci.
Odpovedať

@peter9034 U tychto som sa docital ze maju proble…
@kejbl termín bol posunutý o 1 deň v oboch prípadoch nič hrozné, obe partie boli poliaci
Odpovedať
Ahoj , my sme využili na odporúčanie túto firmu. Naozaj najlepšia cena, rýchlosť myslím ,že za 2 dni boli u nás , čas a všetko ostatné bolo dodržané 👍 výborná skúsenosť. Sme okres Levoča.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tinkybinky:

Ahoj , my sme využili na odporúčanie túto firmu. …
@tinkybinky Vdaka ale Stav-EU robi uz len anhydrit.
Odpovedať
Za mna Mafrestav jednoznačne nie :) prístup, komunikácia 0bodov a termín samozrejme nedodržali a mali sme to vyrátané doslova na hodiny, keďže ostatne profesie boli dávno objednané :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?