Odpoveď na príspevok od kejbl:
Zdravim. Viete odporucit dobrych/schopnych poter… @kejbl Nikto nic?Odpoveď na príspevok od kejbl:
@kejbl Nikto nic? @kejbl mal som poliakov, môžem ti dať číslo ak chces. Bol som spokojný s nimi. Ale je to uz 5 rokov čo boli u mňaOdpoveď na príspevok od kejbl:
@kejbl Nikto nic? @kejbl minulý rok Jakubašek tento rok Mafrestav obe držia, rovina okOdpoveď na príspevok od peter9034:
@kejbl minulý rok Jakubašek tento rok Mafrestav o… @peter9034 U tychto som sa docital ze maju problemy dodrzat terminy a ani robotu nemaju najlepsiu, aspon teda jeden z nich. Nikde som nevidel presne napisane ktory Jakubasek to bol, kedze obaja su Jakubasek, stgavebniny a aj mafrestav a nie je to ta ista osoba :DOdpoveď na príspevok od ricir:
@kejbl mal som poliakov, môžem ti dať číslo ak ch… @ricir Vdaka ale poliakov velmi nechcem. Nevravim ze maju zlu robotu, ale zaruky a pod u slovaka skor vybavim. Samozrejme na vynimky a spekulantov.Odpoveď na príspevok od kejbl:
@ricir Vdaka ale poliakov velmi nechcem. Nevravim… @kejbl v pohode, ja práve naopak radšej poliaka ako slovaka, ale to je vec názoru. Len keď budeš zháňať slovákov, žeby neprišli poliaci. Kamarát tak tiež chcel slovákov, zavolal, zdvihol slovak, všetko dohodli a prišli poliaci.Odpoveď na príspevok od kejbl:
@peter9034 U tychto som sa docital ze maju proble… @kejbl termín bol posunutý o 1 deň v oboch prípadoch nič hrozné, obe partie boli poliaciOdpoveď na príspevok od tinkybinky:
Ahoj , my sme využili na odporúčanie túto firmu. … @tinkybinky Vdaka ale Stav-EU robi uz len anhydrit.