Odpoveď na príspevok od cyrus12345:
Parkety su v stave ako na foto. Povrchovo zachova… @cyrus12345 Normálne ich vyhoď a daj mi vedieť kam, ja si ich prídem zobrať.🤣Odpoveď na príspevok od chinatech:
@cyrus12345 Normálne ich vyhoď a daj mi vedieť ka… @chinatech mam 35m2 chces? :)Odpoveď na príspevok od cyrus12345:
Parkety su v stave ako na foto. Povrchovo zachova… @cyrus12345 aj ked tam chces dat nieco ine, tak toto musi von a nivelovat takisto treba..., vyber to von, uvidis v akom su stave. dratenu kefu to cisti. a skus to davat naspat..., ked to pojde, tak sa mozes rozhodnut..., ak by boli kusy horsie, tak si ich daj niekam kde ti pojde skryna. a vyzeraju ze pekne pasuju do seba, mozno by ani brusenie netrebalo. ale keby si ich dobre prebrusil, boli by uzasne a na vela roky.... ano je tam kopa videii, da sa pozriet, stroje sa daju pozicat. a ked mas cas a chut, tak by som nevahal. vela nakoniec spravia krycie listy okolo steny. tie si zozen tiez drevene, take iste drevo... robil som brusenie s kamosom, a vysledok bol uzasny. a boli ovela horsie ako tvoje. zlozito uloze do smrecka..., takze ja by nevahal a isiel do toho. ale mna taka praca bavi . drzim palceOdpoveď na príspevok od cyrus12345:
Je to 16-17m2, nikdy som to nerobil ale ved mame … @cyrus12345 da sa to, ale je to piplacka, ak su parkety v dobrom stave a neboli lepene, da sa vybrat, spravit nivelaciu a zlozit spat. ale treba ratat, ze niektore kusy sa mozu pri demontazi poskodit.Odpoveď na príspevok od cyrus12345:
Parkety su v stave ako na foto. Povrchovo zachova… @cyrus12345 Toto by som vybral a buď vyhodil a dal niečo iné, alebo keby tie parkety mali v poriadku zámky, tak poukladal naspäť. Ale len vtedy, keby som veľmi chcel mať parkety. Inak by som dal inú krytinu. Určite to nestačí len prebrúsiť.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Kedysi sme zobrali použité drevené parkety s tým,… @roman_x Veď to je to, keď prídeš na to, koľko by to bolo roboty a aj času, tak radšej nie. Ak niekto nemá nič iné na robote, tak kľudne...Odpoveď na príspevok od cyrus12345:
Parkety su v stave ako na foto. Povrchovo zachova… @cyrus12345 ja len že ako si sa rozhodol? nás bude asi čochvíľa čakať podobné rozhodovanie.Odpoveď na príspevok od peky1984:
@cyrus12345 ja len že ako si sa rozhodol? nás bud… @peky1984 v jednej izbe parkety nechavam. su relativne rovne, minimalne spary, tam kde pocut, ze nedrzia navrtam male dierky a injektazne vstreknem lepidlo. Uz som zacal s brusenim. Kupil som excentricku brusku metabo za 50e. Ide to pomaly, nepojde to vybrusit vsade az na drevo ale na spalnu to bude dobre. Podlaha na ktoru som sa pytal sla dnes von. Velka cast sla rozobrat, lebo lepidlo uz nedrzalo a cast som vytrhal aj s lepidlom a nivelackou pod nim. Nerovnosti boli v priestore do 0.5cm ale bohuzial okolo dveri to bolo aj cez 1cm a nebolo by to proste nikdy dobre. Zvazoval som aj nivelacku na parkety alebo vytrhat len cast ale povedal som si, ze ked to spravim raz a poriadne, tak to bude na desiatky rokov. Neoplatilo sa mi spekulovat pre 17m2. Ale musim povedat, ze mi bolo velmi luto, ze ich trham, bude kopec roboty aj s nivelackou a k tak kvalitnej podlahe sa uz nedostanem. Rozobra a preskladat v tomto stave by bolo nie ze na prazdniny ale nerealne. Ak chce niekto parkety za symbolicku cenu, nech da vediet. Kosice.