Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Ahojte, viete prosim odporucit niekoho na lepenie… @uhlikova_stopa Lepiť drevenú podlahu môže len montáźnik ktorý je držiteľ viazanej živnosti "PODLAHÁRSTVO" ,keď podlahu lepí niekto kto tú živnosť nemá je to nelegálne podnikanie, zaniká záruka na podlahu a v prípade poistnej udalosti Vám poisťovňa nevyplatí plnenieOdpoveď na príspevok od mega_parket:
@uhlikova_stopa Lepiť drevenú podlahu môže len mo… @mega_parket vdaka, pozeral som cech podlaharov no zda sa, ze to spolocenstvo zaniklo? Ak tu zivnost opravnenie ma firma no jej montaznik nie, co potom? To bude asi 90% pripadov.. :)Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
@mega_parket vdaka, pozeral som cech podlaharov n… @uhlikova_stopa My v cechu niesme ani sme neboli. Cech bol jeden z oprávnených vydávať tento druh viazanej živnosti. Sú aj iné organizácie ktoré majú akreditáciu. V každom prípade to musí mať firma kde si službu objednávate, pretože máte obchodný vzťah s danou firmou, nie s ich montážnikmi. My tú viazanú živnosť samozrejme máme a navyše aj naši montážnici. Dá sa to jednoducho skontrolovať v živnostenskom registri zrsr.sk