Odpoveď na príspevok od mascarp0ne:
Ahojte, vopred sa opsravedlňujem ak tu takáto tém… @mascarp0ne nápad č.1 sa mi pozdava najviac Ja keď som riešila schodisko tak som si planovala kupiť v OBI najlacnejšiu jaseňovú škárovku 18mm a predné čelá z najlacnejsej nabielo namaĺovanej smrekivej/borovicovej škárovky Celé toto aj s farbou som si narátala niečo okolo 400 euro Skuste si preratat ci tie nátery betonu, flexilepidlá na vyrovnanie, koberceky Vas nevyjdu skoro rovnako drahoOdpoveď na príspevok od mascarp0ne:
Ahojte, vopred sa opsravedlňujem ak tu takáto tém… @mascarp0ne mal si si vypytat od jeziska mobil, aby si si mohol odfotit svoje schodisko a nemusel sem davat to moje. Kazdopadne, nevymyslaj a nijako to nenatieraj a uz vobec nie neoliepaj... pred finalnou upravou to budes musiet pracne odstranovat - brusit.Odpoveď na príspevok od mascarp0ne:
Ahojte, vopred sa opsravedlňujem ak tu takáto tém… @mascarp0ne .. kúp pohľadobo peknú a lacnú plávačku a oblož to ňou. V hornbachu drevené tenké hrany na silikon a máš vybavené. Čielka daj jemne tmavšiu plávačku, nech to nie je úplne jednoliate a tých pár rokov to vydrží. Akurát bacha, čo som robil na 2-3 roky... mám FURT🫣🤷♂️, ešteže to nie je niečo také okaté...