Aku podlahu dlazba alebo vinyl na drevenny podklad

Prosim poradte ...mame dilemu ... v tristvrte izby mame drevennu podlahu a zvysok novu deku betonovu s podlahovym kurenim vid foto.... v izbe by mala byt spalna takze by som chcela vinyl ale rozny majstri nam hovoria ze na tom dreve sa pokruti ten vinyl ze to nebude dobre drzat ze mame dat dlazbu ...ale ja do spalne nechcem.dlazbu este aj ked tam vlastne nebude ani kurenie pod nou... mate niekto nejake skusenosti alebo poradit co dat do tejto izby???
Odpovedať
Profilova fotka
@veverka123456 pokial je tá drevenná podlaha suchá tak sa nebude krútiť nič, vinyl daj tam kde máš podlahovku, a kde nie je daj drevo alebo zrekonštruuj pôvodnú drevennú podlahu. Dlažba je dobrá len keď sa kúri, prípadne hodinku po vypnutí kúrenia. Potom bude chladná - pre niekoho nepríjemne studená.
Odpovedať
@veverka123456 ... zdravím.... .... skúste pozrieť kompozitnú podlahu... .... samozrejme prípravu podkladu konzultujte s výrobcom.... .... držím palce...
Odpovedať
Profilova fotka
@veverka123456 urcite pouzite plavajucu podlahu . Je na vyber , drevo , laminat , kompozit . Vzhladom na roznorodost podkladov by som nedoporucoval ziadnu lepenu podlahu . Pokial ju napriek tomu chcete , je potrebné celu plochu vynivelovat nivelizacnou zmesou urcenou pre drevene podklady a vystuzenou sklenenymi vlaknami . Je to cenovo a casovo narocny proces , takze asi nakoniec aj tak pride rozhodnutie polozit niektorú z podláh určených pre pokladku plavajucim sposobom .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?