Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 nieco taketo? @st89 ked som patral po tom ako na to, k tomuto som sa nedopatral. Tak som sa rozhodol tam kde pouzivas UD, pouzit ploche spojky.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 ked som patral po tom ako na to, k tomuto s… @sousedekovci89 lenze ta plocha spojka ma dajme tomu 5mm hruby plech a to zavadzia do priestoru si myslimOdpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 lenze ta plocha spojka ma dajme t… @st89 mne to sdk pekne okopiroval nevnimal som ze by tam ostal vypukly alebo nieco ked som sadroval.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 mne to sdk pekne okopiroval nevnimal som ze… @sousedekovci89 ako si napojil prosím ta kondenzacnu hadicu klimatizácie do odpadového potrubia? Plus nejaký sifón tam treba vraj? Ako si postupoval?Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 ako si napojil prosím ta kondenza… @st89 musis dat sifonik inak ti ces nu pojde smrad do interieru. Ja nijako, kondenz mam zvedeny hadicou nech to vyteka do okapoveho chodnika.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 musis dat sifonik inak ti ces nu pojde smra… @sousedekovci89 a ten sifón sa umiestňuje na koniec trasy kde to vteka?Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 a ten sifón sa umiestňuje na koni… @st89 nerealizoval som, takze neviem.Odpoveď na príspevok od st89:
Môžem pred geberit duofix (ten s nožičkami) predm… @st89 predmurovat ano, ale podmurovat zbytocne ak je spravne ukotveny.Odpoveď na príspevok od st89:
viete mi prosim poradit ako spravne omalovat SDK?… @st89 ja som sdk natieral vzdy tou 2. Ale zas nejako extra riedku farbu som nezarabal iba o nieco malicku ako standardne robim. A riedim farbu vzdy ked mi pridr husta dokonca aj dulux-ky s ktorymi som robil som riedil lebo mali podla mna prilis hustu konzistenciu. S krytim nebol problem, dokonca som prekryval tmavu taku medzi telekom a fialovou duluxkou medovo zltou a absolutne bez problemov akurat som musel dat o vrstvu naviac. Duluxky sa mi pacia maju peknu paletu farieb a robilo sa mi s nimi super. Biela u mna klasika- primalex polar 😁 a je mi jedno co si niektoti myslia o primalexe 😁Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 ja som sdk natieral vzdy tou 2. Ale zas nej… @sousedekovci89 cize nepenetroval si, bolo mi povedane ze ked nenapenetrujem tak budem mat problem, zaroven ze moc klzat riedenu farbu s vodou nemam na SDK lebo ze to zreaguje so sadrou, tak ja uz neviem fakt...Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 cize nepenetroval si, bolo mi pov… @st89 nepenetroval zatial moje skusenosti niekolkonasobne su ze nie je problem so ziednotenim farby a v pohode stacia 2 vrstvy. Ale na SDK mam takto overeny iba primalex polar. Co sa tyka duluxky, s tou mam skusenosti iba na štuku.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 nepenetroval zatial moje skusenosti niekolk… @sousedekovci89 lebo ja osobne tiez nie som za penetraciu, klzat nejaku vodu s roztokom po SDK mi pride somarina, to radsej povysavam steny od prachu, pripadne ich poutieramOdpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 lebo ja osobne tiez nie som za pe… @st89 ja som sdk vzdy oprasil zmetacikom a az tak natieralOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 ja som sdk vzdy oprasil zmetacikom a az tak… @sousedekovci89 ano, tiez si myslim ze je to tak lepsie nez namacat tabulu roztokom vody a penetraku