Odpoveď na príspevok od lukas_iracky:
Dobry den v aprili tohto roku sa muroval plot sem… @lukas_iracky Dobry den, robil som plot semmelrock Rivago v Novembri 23, presne ako Vy (vyska 1,80 m) , dlzka cca 20 m . Teraz v januari sa objavili na dvoch miestach praskliny presne ako Vy uvadzate. Ako ste to riesil? Pracoval plot este, objavili sa praskliny aj na inych miestach?Odpoveď na príspevok od jan80:
@lukas_iracky Dobry den, robil som plot semmelroc… @jan80 Dobry den prajem. Mne robila firma z tychto tvarnic plot vysoky 1,8m a dlhy 11m bez dilatacii a prasklo mi to v 6m dlzky dva mesiace po realizacii. Vam sa ta prasklina este zvacsovala postupom casu ci ste to nechali tak? Mne vyrobca odpisal, ze na vyspravenie praskliny mi nevie poradiť žiadny materiál, ktorý by to vedel eliminovať, resp. zaceliť.Odpoveď na príspevok od jobi1234:
@jan80 Dobry den prajem. Mne robila firma z tycht… @jobi1234 Zdravim, Volal som tiez vyrobcovi - do Semmelrocku, presne to iste mi povedal (nevedel poradit cim najlepsie vyspravit/zacelit). U mna zhruba po roku a pol sa nove praskliny neobjavuju stare su zatial v takom stave ake boli pred rokom. Myslim si ale, ze casom pod vplyvom vody, mrazov sa budu zvacsovat. Preto som skusil len na jednom mieste ich zacelit transparentnym silikonom. Ucel to zrejme bude plnit ale z estetickeho pohladu to nie je pekne.Odpoveď na príspevok od jan80:
@jobi1234 Zdravim, Volal som tiez vyrobcovi - do … @jan80 Dakujem za odpoved. Zvazim aj ja pouzitie transparentneho silikonu. Firma mi navrhla, ze vybura tie prasknute tvarnice a nahradi ich novymi, to je pre mna neprijatelne, nakolko by sa narusila statika plotu. Este raz som napisal do Semmelrocku a poradili mi, ze mozno by sa dala vyrezat iba pohladova cast tvarnice, tu vyrezat aj z novej a nalepit. Ja mam tie praskliny v strede plota, to by asi aj slo, ale kym sa prasklina nezvacsuje, urcite sa do toho nebudem pustat.