PLYNOMER

Profilova fotka
Prosim vas, kupili sme stary dom, z predzahradky chceme urobit parkovanie, problem je plynomer. Ako by ste to riesili okrem prelozenia?(Je to velmi drahe). Mame urobit okolo neho nejake ohranicenie a nechat tak ci? Dakujem za kazdy napad, inspiraciu ci radu 🙂
Odpovedať
Ak to nemáte v pláne prekladať, tak jedine to nejako zabezpečiť, aby do neho neťuklo auto...
Odpovedať
Okolo neho treba urobiť nejaký plot alebo niečo, nenechať to len tak voľne, aby sa niečo nestalo, radšej nech auto ťukne do plotu ako do toho plynomeru. Aj keby ho oplotíte, tak vám dosť priestoru zostane, nie?
Odpovedať
@ali_ali co je drahé, ved také plynomery predkladáme ak sú výkopy 5-7za deň., bez zemných prác cena cca 550-700eur
Odpovedať
@ali_ali osad si skrinku na nove miesto do plota a zavoilaj pnynarov nech to prehodia. @daralbajda ty prehodiss za den 5-7 plunomerov ked nerobis zemne prace a beres za to 500-700€ cize ak spravne pocitam beres cca 600*6 = 3 600 € za den v priemere - pekne zober ma do party 3600*20=72 000€ z amesiac - pi**i teba je tu skoda
Odpovedať
@sysell nie milý môj robíme to 2-3 partie súbežne jedni odpajaju v dome, prepája ju OPZ, jedni skrtia prívod plynu a odpajaju do skrinky. SPP nám platí 280eur za jeden kus s materiálom OPZ +skrina tak vyrataj koľko musíš urobit za deň. To sú ceny s materiálom... Neviem ak si mi motak tak urobíš jednu za deň....A nie je tých prípojok denno denne. Keď to pripravis 2chlapi za deň (12hodin) musia urobiť 3,ak neurobia musíš ich prepustiť..
Odpovedať
@sysell a kdesi sa zabávať musím, nie?
Odpovedať
@sysell počúvaj a ak je to plast prívod, keď to odkope, tak tam niet čo robiť viac ako 2hodiny pre jedného chlapa, s oceľou to je ťažšie..
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda kamoska si chcu dat prelozit plynomer a nacenili im to v SPP na 1600 € 🤔🙈
Odpovedať
@mon252 takéto veci sa robia potichu a určite nie cez SPP,.... Len nesmieš porušiť plomby, alebo je tam iná finta.
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda ano,akurat som sla pisat...nemala som uplne info...nejaka externa firma to takto nacenila...
Odpovedať
@mon252 no neviem, to by ti aj obvodaci načierno urobili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?