Plot tvarnice farba

Ahojte mame velky dlhy plot zo zakladnych tvarnic.je to otrasne.niecim by som to chcela natret nalakovat no netusim nevyznam sa vobec.nechcem to sietkovat a potom fasadu. Predstavovala by som si nato niaky lak nater ako ked natrete kamen alebo beton.existuje nieco? Robil to tak niekto? Mozno blbost ale vazne neviem kto by poradil viac ako tu
Odpovedať
Ano, podla mna je to blbost. Ale daj este fotku nech si to vieme predstavit :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotka by istotne moc pomohla lebo tazjko riesit nieco, ked nevieme, ako to vyzera. no ak je to tak ako si myslim, tak daju sa omietnut omietkou
Odpovedať
Mam na mysli tieto zakladna tvarnice
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nitka1157:

Mam na mysli tieto zakladna tvarnice
@nitka1157 základná otázka: je ten plot tvoj? lebo keď je to podľa teba otrasné, prečo si si nepostavila iný?.. áno, je xy farieb na betón (pozri napr od Slovakryl), ale či to potom nebude vyzerať horšie.. u nás na ulici tiež takto natreli DT na žlto (majú žltú fasádu na dome) , alebo ďalší si ho nechali od niekoho pomalovať (tuším nejaké zvieratá tam majú :D )
Odpovedať
Ja by som pred ten plot nasadila nejaké rýchlorastúce popínavky, aby to zakrylo. Alebo vysoké trvalky. Dalo by sa to kadejako pekne vyriešiť rastlinami.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od iamriso:

@nitka1157 základná otázka: je ten plot tvoj? leb…
@iamriso fotka neni moja ale presne takyto mame a dlhyyy neviem kolko metrov.povodne sme planovali nan fasadu ako na dome.no nechce sa nam do toho. Nikde sme nevideli natrety len.nemas moznost odfotit ten zlty 😬?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od katrinka8:

Ja by som pred ten plot nasadila nejaké rýchloras…
@katrinka8 zvonka mam z jednej strany bocnej vysoke rozpinave travy cca 2m maju.ale aj tak mi spatia.posobi to stale ako nedokonceny plot osarpany.popinavky sa mi nepacia...zvnutra vo dvore mam uz porobene vysadene okolo plotu ale len yaku levandulu..
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nitka1157:

@iamriso fotka neni moja ale presne takyto mame a…
@nitka1157 no ale stále tu nevidím odpoveď, či ten plot je váš :) pýtal som sa to preto, lebo tiež mám betónový plot (viď. fotky v albume - nám sa to tak páči a neplánujeme ho nejako upravovať) a sused ktorý stále robí problémi (doslova poškodzuje nám majetok) chcel o neho najprv opierať zeminu, chcel aby po plote rástol brečtan atď... preto ak nie je váš, treba sa dohodnúť najprv s majiteľom plotu.. ak je teda váš a nepáči sa vám, tak by som sa radšej premohol a dal to do fasády, než ho malovať len nejakou farbou, pretože farba vám neschová všetky nedokonalosti (ak to máte náhodou krivé, vytečený betón atď.).. nechcem fotiť cudzí majetok, ale v súkromnej správe vám posielam link na googlemaps
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitka1157:

@katrinka8 zvonka mam z jednej strany bocnej vyso…
@nitka1157 ziadnou obycajnou farbou na betón bežne dostupnou to nebude nikdy pekné a časom sa to zacne aj tak šupit, nedajboze ak to není krásne vymurovane, ked to natries bude vidno každý spoj... Jediné riesienie fasada, nad ničím iným ani neuvazujte.
Odpovedať
Profilova fotka
toto natierat asi nie je dobry napad. ak by sa vam to podarilo spravit tak, aby to vyzeralo dobre, bude to len docasne riesenie. bud to nechajte tak, alebo sa zmierte s tym, ze sa budete musiet pustit do toho omietnutia. co zase ja nevidim ako nejaku tragediu, tam mas vacsiu istotu, ze to vydrzi.
Odpovedať
my dame sietku,lepidlo a asi ho len namalujeme vonkajsou farbou,ale tiez neviem este akou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitka1157:

Ahojte mame velky dlhy plot zo zakladnych tvarnic…
@nitka1157 Pocula som, že zvyknu takýto plot natriet fasádnou farbou. Asi najskor penetracia a na to jednoduch valčkom fasádna farba. Bude vidiet tie spoje,ale bude to farebne. Ale skús si o tom ešte presnejšie pozisťovať. My sme plánovali dať na takýto plot penetraciu a priamo na to nalepit ohybný obklad DELAP. Majú rôzne vzory,nám sa páčili tehličky. Volala som aj priamo s firmou a oni mi radili len penetraciu a rovno na to ten obklad. Manžel je šikovný, robili by sme si to sami, Len sme sa rozhodli presťahovať,taže sme to už neriešili.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?