Odpoveď na príspevok od terry25:
Čafte. Na margo povodní a vyjadrení odborníkov, ž… @terry25 Na zmenu hydrologických podmienok lokality je nutné riadné stavebné povolenie ...Odpoveď na príspevok od terry25:
Čafte. Na margo povodní a vyjadrení odborníkov, ž… @terry25 v zátopovom území Vám stavbu ani nepovolia. Sú mapy dostupné na SVP, kde je riziko zakreslené. Aj na zvýšenie pozemku treba stavebné povolenie, treba stavebný úrad upozorniť ak sa stavia odklonom od projektu.Odpoveď na príspevok od jan45:
@terry25 v zátopovom území Vám stavbu ani nepovol… @jan45 toto nie je zatopove, lenže nad nami kopce sú každým rokom prázdnejšie a ..... čo myslíte, pri novodobých lejakoch keď je vyrabovaný les......kam tá voda stečie? Ešte sa to nestalo, ale nemám z toho dobrý pocit. Ak tak sa mám právo vyjadriť s SP, či? Takže ja budem súhlasiť s tým, aby si dal som aj na päťdesiat DT, to mi je jedno, ale dvíhať pozemok o meter nikdy!!! To aký chuj už musí byť???Odpoveď na príspevok od terry25:
@jan45 toto nie je zatopove, lenže nad nami kopce… @terry25pri stavebnom povolení s[ uvedené výšky stavby, navýšenuie pozemku je viditeľné aj bez kontroly dokumentácie, treba ihneď osloviť stavebnú inšpekciu a stavebný úradOdpoveď na príspevok od terry25:
@jan45 toto nie je zatopove, lenže nad nami kopce… @terry25 bývam tiež vo svahu tu tečie veľa vody z oblakov len ked je prietrž mračien , to padajú fúriky vody, takže stromy vo svahu z toho veľa nevypijú, akurát udržujú vodu ak prší len mierny dážd , vtedy všetko vsiakne ako posledný týždeň, ked boli na západe povodne, v rieke a potoku veľmi málo vody, tu rýchlo zhrmí aj ked prší veľa lebo je veľký výškový rozdiel, v júli bol silný vietor krúpy tak akurát pár stromov povyvracalo alebo polámalo, jeden mi padol i na záhradu našťastie na opačnú stranu ako je dom, aj tak by dom nezasiahol