Koľko vás vyšla brána a plot pred domom?

Zdravim, chcel by som sa spytat kolko vas priblizne vysla brana a plot pred domom, okolo domu planujem asi pletivo ale pred domom by som chcel branu velku ktora je pre auto a malu branku k dveram. Mozete mozno poslat aj fotky a kolko vas to vyslo a kde ste to dali robit? Len aby som mal odhad, Na sirku ma pozemok tusim ale 14 metrov mozno nieco menej dakujem pekne.
Odpovedať
@ixo_ Samonosná posuvná brána 4,5 metra prechod, malá bránka 1 m, manuálna - cena 2800 €, výplň som si robil sám, kúpil som len plotové laťky. Inak bránu vyrobila firma Kristl. Plot - záleží od dĺžky a typu, materiálu. Ale treba rátať také 2-4 tisícky. Ten môj na obr. niečo okolo 27 metrov stál 2800 €. Tvárnice z Merkury Marketu.
Odpovedať
K tej cene chrobakovej 2800 za to je aj dost to sa da utcite lacnesjie, aj ked je v cene montaz.
Odpovedať
@sysell Myslíš tú bránu? Hej, záleží aký morot dajú, koľko ovládačov a pod. Ale v BA a okolí výrazne lancješie nezoženieš. Sused má CP na menšiu posuvnú na koľajniciach + malú a tiež ho to vyjde na 2,5 tisíca.
Odpovedať
@chrobak7 si pisal ze manual, cize predpokladam bez motora, ta mala to stoji nic, aj ked neviem ci je v cene montaz toho el zamku a veci na stlpik.... a ta velka len ten ram, to musi byt za par stoviek aj v BA, keby to bolo zinkove nech nezerem liter..
Odpovedať
@sysell Malá brána je bez motora.. :-D , veľká je s motorom posuvná, samonosná. ;-) Veľká brána aj malá boli zvarované, galvanicky pozinkované a komaxované na hnedo. Takže bolo to len 2500 €, pozeral som pôvodnú cenovú ponuku, z nej sa bránka na smetiak nerobila, tú som zrušil. A keďže meškali s dodávkou, tak tam bola ešte nejaká malá zľava, takže celkovo som zaplatil 2400 €. Sorry za prvotné zlé informácie. @ixo_
Odpovedať
Ja som dal za bránu (viď album) aj s montážou 1300€, Je to bez motora zatiaľ. Celé je to zinkovane a farbené praskovou farbou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@chrobak7 mohla by som sa spytat ohľadom tvárnic?..... Sú z Merkury marketu od Joniec, ak správne čítam z nejakých príspevkov inde, ste s nimi spokojný?....nepraskaju?
Odpovedať
@kika7786 Áno, sú z MM presne tie. Sú v pohode aj po 4 rokoch. Nič nepraská.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?