Kam odpratat pieskovcovy kamen z povodneho plota?

Zdravim, Poprosim o info, kam odpratavate suť? Potrebujem zlikvidovat stary plot z pieskovca a odviezt ho, za 1 t si uctuju 60 e, nemam tusenia kolko bude mat toto ton, no vidim plno inzeratov od stavebnikov typu "darujem stavebny odpad za odvoz".. ma s tym niekto osobnu skusenost, prosim? Nemam vedomosti v tomto smere. Ani netusim, načo by to komu mohlo byť uzitocne. Prosim komentovat tych, co maju racionalne rady, nie tych co sa len potrebuju zviditelnit a tvarit sa mudro. Vdaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nitakimuri:

Zdravim, Poprosim o info, kam odpratavate suť? P…
@nitakimuri moja osobna skusenost- najst niekoho kto to vezme za odvoz, je takmer nerealna a skor nahoda. Na taky inzerat sa ti aj tak 99% ludi ozve co to ponuka za poplatok. Na takuto vec ak sama nemas ten kamen kde spotrebovat, pomoze len dobre naplnena penazenka.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikitamuri Pieskovec vies ponuknut za odvoz (necakaj ze sa niekto ozve hned, mozno ho budes rok skladovat) a sut je idealne odviest do recyklacneho strediska, cena je tam lepsia ako za stavebny odpad. Podla regionu, na zapade platim 15e/tona, vychod je lacnejsi. Zo stavbarskeho hladiska je toho plota skoda, nic mu realne nie je a je ho lahke rekonstruovat - vid fotky. U teba nie su ani kamene zvetrane, staci ocistit tlakovou vodou a pripadne revitalizovat ciapky. Laty bud nove, alebo kov. Ak chces vediet kolko to moze vazit, tak vypocitas objem celeho plota a pieskovec a spol vazi cca 2.5tony/1m3. Zvysok je lahky vypocet. Dalsia moznost je pieskovec pouzit na vlastnom pozemku, napr. ako murik/gabionovy plot. Urcite krajsi ako stary zvetrany beton....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@nikitamuri Pieskovec vies ponuknut za odvoz (nec…
@mgx to je pekne ako to Vy mate, bohuzial my kvoli sukromiu musime postavit vysoky nepriehladny plot a neviem ako na tento sa to da nadpojit
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to pieskovec, je to kvalitnejší kameň, každý čo len trochu schopný architekt z neho vykúzli efektný plot.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

nie je to pieskovec, je to kvalitnejší kameň, kaž…
@jan45 otec kedysi sefoval pozemnym stavbam v celom kraji, napr stropy mame panelove a betonom sa tiez nesetrilo, predpokladam ze asi teda aj ten kamen ako vravite chcel nejaky lepsi. Len on uz davno nezije a ja neviem co to je za kamen. Mate, prosim, daky napad ako by sa z toho dalo nieco vykuzlit? Prikladam foto plota aky tu chcem dat urobit ja
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

nie je to pieskovec, je to kvalitnejší kameň, kaž…
@jan45
Odpovedať
Profilova fotka
som konštruktér, nie architekt, riešim skôr úžitkové vlastnosti ako estetiku...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?