Elektrická brána.

Zdravím, dá sa prerobiť otváranie na také ako som na fotke naznačil? T. j. ľavá časť do vonku a pravá časť do vnútra pozemku? Ak áno čo to obnáša?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Zdravím, dá sa prerobiť otváranie na také ako som…
@milan209209 Ak dáš na ulicu semafory, tak sa to dá...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@milan209209 Ak dáš na ulicu semafory, tak sa to…
@frantisekca semafory netreba, cesta ide minimálne 2.5 m od brány. Krídlo ma 2m. Otvorené krídlo nezasahuje do jazdnej dráhy áut, navyše je to skoro koniec slepej ulice takže to je v pohode.
Odpovedať

Zdravím, dá sa prerobiť otváranie na také ako som…
@milan209209 Ak to pánty na bráne umožňujú, tak už len vymyslieť uchytenie otváracieho mechanizmu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@milan209209 Ak to pánty na bráne umožňujú, tak u…
@chrobak7 však to. Ako to vymyslieť? Chcem mať oba motory vo vnútri samozrejme. Je to tuším Nice systém.
Odpovedať

@chrobak7 však to. Ako to vymyslieť? Chcem mať ob…
@milan209209 bohuzial to nie je konstrukcne mozne pokial nedas motoz z vonkajsej strany a potom naraziz na limitaciu zariadenia, ze nedokaze ovladat jeden motor na otvaranie/druhy motor na zatvaranie...
Odpovedať
Profilova fotka
nice wingo, musis mat 2 riadiace jednotky (kazda riadi jedno kridlo) a pouzit funkciu condominium. kazdy normalny instalater NICE to musi zvladnut. S umiestneni motora dnu si isty nie som, mozno s nejakym navarkom.
Odpovedať

@chrobak7 však to. Ako to vymyslieť? Chcem mať ob…
@milan209209 otváranie brány má určite manuál. Treba pozrieť. Normálne sa dá spraviť, aby motor bol dnu a otváralo krídlo von. Treba to vypočítať a správne zapojiť. Riadiaca jednotka stačí jedna...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od paracetamol123:

@milan209209 otváranie brány má určite manuál. Tr…
@paracetamol123 no super. dúfal som že sa to nejako dá. Musím teda vyrobiť nejakú konzolu podľa tabuľky a zrealizovať to.
Odpovedať

@paracetamol123 no super. dúfal som že sa to neja…
@milan209209 tá tabuľka je na moje pohony. Treba pozrieť od tvojich manuál.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?