Elektrický zámok - samootváranie bráničky

Profilova fotka
Zdravím ľudkovia, mám tento elektrický zámok (na obrázku), napojený je na videovrátnik EMOS EM-10 wifi, elektrický zámok je klasika na 12V. Vždy sa stane, že proste trocha zafúka vietor a bránička sa otvorí. Neviem už čo s tým. Premýšľal som, či ten videovrátnik náhodou nejak sem tam nepustí šťavu, tým pádom odblokuje zámok a tam stačí už len slabý vietor a bránička sa otvorí. Ale to sa mi nechce nejak veriť. Napojené to mám samozrejme na aplikáciu VDP, ktorá je podľa odporúčania od výrobcu EMOS.
Odpovedať
zamok je na zatvorenie a nie aby len drzal dvere -to treba vediet namontovat asi zle namontovany zamok
Odpovedať
Dnu je pastorok ,ktory nemusi drzat poriadne alebo nemas dobre nastaveny jazycek ...Ziadna stava ani nic podobne ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez trosku upravoval jazycek.
Odpovedať
Profilova fotka
Namontované je to dobre. Západku som už nastavoval. Keď tlačím bránku tak samozrejme drží ako má. Mám však podozrenie, či samotný videovrátnik alebo dokonca aplikácia nedajú sem tam falošný signál na odomknutie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj poriesil si to nejak? Mam ten istý problem
Odpovedať
Profilova fotka
@vladis485 Odpoj kabel od zamku a skusaj ci to nerobi stale. Ak ano plati to co je napisane vyssie. Medzi jazyckom a zamkom musi byt aspon 1mm medzera. Jazycek nemoze byt vzoprety do zamku inak ti nazaskoci pastorok.
Odpovedať
@vladis485 Tie zámky nie sú robustné, vnútri to drží len taký malý kúsok kovovej západky. Tá sa časom vyderie, takže dvere sa dajú otvoriť silnejším tlakom na zámok. Ak si zručný, dá sa ten ELMG zámok rozobrať a trochu tá opotrebovaná kovová hrana vnútri zámku vybrúsiť, aby držala a neotvárala sa. Alebo kúp celý ten ELMG zámok nový. Len treba vedieť presný rozmer, lebo je ich viac typov podľa rozmeru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?