Konstrukcia na SDK podhlad

Vie niekto poradit kedy davat dvojitu (krizovu) konstrukciu a kedy staci jednoducha? Vyhody a nevyhody prip. obmedzenia obidvoch konstrukcii? Mam izbu 4x4 s tuhym kliestinovym stropom a potrebujem pomocou SDK znizit strop.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stavkluc:

Vie niekto poradit kedy davat dvojitu (krizovu) k…
@stavkluc jeden 4m CD profil stoji max 5eur, 1x krizova spojka je 35centov to mas spolu s bizuteriou do 30eur na celu izbu. strop bude tuhy a moze si plavat. Ked das na kliestiny, tak moze viac pracovat a vydavat zvuky, ale to je take hadanie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stavkluc:

Vie niekto poradit kedy davat dvojitu (krizovu) k…
@stavkluc ono je to hlanve o tom, čo sa tam dá najlepšie použiť. osobne som za stropné drátové alebo ploché závesy a jednoduchý strop. Pri rozpaži 4m sa dá ešte používať aj dlhé CD, takže v pohode aj dvojitý krížový záves. Ak by si mal nadpájať vrchnú zostavu CD, tak radšej sa nadpájaniu vyhni a použi drátové kotvy na jednoduchý strop. Ale vo všeobecnosti urob tak, aby sa to to dobre realizovalo. Na drevených trámoch sa dá čokoľvek dobre kotviť, záleží od dlžky profilov a tiež potom od pripravenej parozábrany, či nebudú kotvy vadiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@stavkluc jeden 4m CD profil stoji max 5eur, 1x k…
@rapidek dakujem za odpovede, takze vzdy je lepsie pouzit krizovu konstrukciu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?