Odpoveď na príspevok od a7x:
Prosím info pre predstavu, aké máte mesačné nákla… @a7x pre porovnanie 4i byt, 5 osôb, pravidelne využívaný, bez plynu, splátka elektriky 32,-€Odpoveď na príspevok od merak:
@a7x pre porovnanie 4i byt, 5 osôb, pravidelne vy… @merak a tiež v BA? ĎakujemOdpoveď na príspevok od a7x:
@merak a tiež v BA? Ďakujem @a7x áno, pravdaže, BA VrakuňaOdpoveď na príspevok od a7x:
@merak Ďakujem @a7x poprípade viem pozrieť mesacnú spotrebu, keďže si to pravidelne píšem, ale to až keď budem domaOdpoveď na príspevok od merak:
@a7x poprípade viem pozrieť mesacnú spotrebu, keď… @merak v pohode netreba, vdaka :)Odpoveď na príspevok od merak:
@a7x áno, pravdaže, BA Vrakuňa @merak akého máte dodávtela sa ešte spýtam? :) dakujemOdpoveď na príspevok od a7x:
@merak akého máte dodávtela sa ešte spýtam? :) da… @a7x priamo ZSEOdpoveď na príspevok od a7x:
Prosím info pre predstavu, aké máte mesačné nákla… @a7x toto je veľmi ošemetná otázka, pretože spotreba je prudko individuálna. Sú ľudia, ktorí majú pustenú veľkoformátovú telku od rána do večera, sú ľudia, ktorí si vystačia s malým rádiom, sú ľudia, ktorí denne varia, sú takí, čo chodia výhradne do reštaurácií. Tieto faktory majú dramatický vplyv na spotrebu EE, možno aj 20€ rozdielu. Svetlo, má minimálny faktor, pranie-raz-dva krát týždenne tiež nič moc. Trošku viac chladnička, tam je dobré mať spotrebič s dobým energetickým certifikátom.. Syn má taký jednoizbák, platí zálohovú platbu 30€, pri ročnom vyúčtovaní mu okolo stovky vracali.. Takže cca 20€ sú mesačné náklady, ale ako vravím, je to individuálne.Odpoveď na príspevok od wheel:
30E je moc na 1 izbak, kludne si dajte polovicu z… @wheel ano? Nemam skusenost tak sa pytam...dakujemOdpoveď na príspevok od zicher:
@a7x toto je veľmi ošemetná otázka, pretože spot… @zicher dakujem, viem ze je to infividualne, preto som sa to snazila co Najviac opísať. Varím cca 2 krát do týždňa, periem asi raz za týždeň, spotrebiče mám všetky bežné aj indukciu, aj myčku, aj TV… A cez víkendy tu väčšinou nie som a ako som spomínala a v týždni iba na večer. Najviac bezi asi tv zo spotrebicov. Chladnicku mam Ackovy certifikat, ostatne su taky stred...Odpoveď na príspevok od a7x:
@zicher dakujem, viem ze je to infividualne, pret… @a7x takže cca ako môj syn, niekde medzi 20 a 30€