Nová

Aký je to typ paneláku?

Ahojte, aký typ paneláku je podľa vás na ulici Romanova 2 – 12 v bratislavskej Petržalke? Panelák má štyri poschodia a dva typy vchodov (brán). V prvom type sa nachádza jedno schodisko s dvomi bytmi na poschodie. V druhom type sú dve schodiská, rovnako s dvomi bytmi na poschodie.
Odpovedať
+ Všetky byty sú 4 izbove.
Odpovedať
+ Bol postavený okolo 1976+-
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ariank:

+ Bol postavený okolo 1976+-
@ariank

aký typ paneláku je podľa vás

Hmm, záleží, či ho chceš klasifikovať podľa počtu hádok susedov, alebo podľa zvuku vŕtačky v nedeľu ráno. Odborne by som tento typ paneláku zaradil do skupiny Bytové Domy, ktoré niekto postavil rýchlo. Bez uhlíkovej datácie betónu by som len hádal..

Odpovedať
Profilova fotka
(veľmi nejasný dotaz..) Ak sa pýtaš, lebo potrebuješ vedieť kde sa nachádzajú pred-pripravené žlaby pre káble pôvodnej elektro-inštalácie (Al); kde sa vo zvyslých stenách nachádzajú dutiny pre káble atď atď.. potom napíš žiadosť správcovi BD, ktorý by mal mať staré výkresy. ..ale pozor (!) za komančov nič nefungovalo ako má, takže každý BD je realizovaný podľa dostupného materiálu, aktuálnej potreby a fantázie robotníkov, ktorí BD stavali - čiže káble môžu byť vedené a 100% aj budú inými trasami, ako sú vyznačené vo výkrese (moja nedávna skúsenosť)..
Odpovedať
Skús pozrieť panelaky.info. je tam rozpis všetkých typov panelákov čo sa u nás stavali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?